- 1 Ağustos 2022
- 18
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Leyladimss
Kondom kullanmamıza rağmen adetim bugün tam7 gün gecikti korktum eczaneden test aldım negatif cıktı hamile değilimdir dimii bana bilgi verir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile değilsinizKondom kullanmamıza rağmen adetim bugün tam7 gün gecikti korktum eczaneden test aldım negatif cıktı hamile değilimdir dimii bana bilgi verir misiniz?Eki Görüntüle 3105754
İnşallah dediğiniz gibi olur bu arada ilişkiye en son haziran 28 tarihinde girdim eğer hamilelik olsaydı testte kesin çıkar mıydı sonuçta 1 ayı geçti regli olmasamda (ilk tecrübeler ilk korkular maruz görün sorularımıHamile değilsiniz
Tabiki şimdiye kadar çıkardı. Hamile olma ihtimaliniz yoktur boşuna stres yapmayın. Her adet gecikmesi de hamilelikten olmaz ki. Stres ilaçlar hava yendiğimiz yiyecekler bile Etkilerİnşallah dediğiniz gibi olur bu arada ilişkiye en son haziran 28 tarihinde girdim eğer hamilelik olsaydı testte kesin çıkar mıydı sonuçta 1 ayı geçti regli olmasamda (ilk tecrübeler ilk korkular maruz görün sorularımı)
TeşekkürlerTabiki şimdiye kadar çıkardı. Hamile olma ihtimaliniz yoktur boşuna stres yapmayın. Her adet gecikmesi de hamilelikten olmaz ki. Stres ilaçlar hava yendiğimiz yiyecekler bile Etkiler
Banada resimde hafif göründü çizgi ama istemiyorsanız inşallah yanlış goruyorumdurKondom kullanmamıza rağmen adetim bugün tam7 gün gecikti korktum eczaneden test aldım negatif cıktı hamile değilimdir dimii bana bilgi verir misiniz?Eki Görüntüle 3105754
Banada resimde hafif göründü çizgi ama istemiyorsanız inşallah yanlış goruyorumdur
bana da ilk fotoğrafta çizgi göründü siz bi kan testi verin net olsun içiniz rahat etsin
41Iliskiden kaç gün sonra test yaptınız?
Bakın aynı test emin misiniz görüyor musunuz kan testk veremem hastaneye gidersem ailem öğrenmemesi gerekiyor o kadar korundu hem 41 günde tam sonuc vermez mi lütfen yardımcı olun kesin görüyor musunuzbana da ilk fotoğrafta çizgi göründü siz bi kan testi verin net olsun içiniz rahat etsin
Bakın aynı test emin misiniz görüyor musunuz kan testk veremem hastaneye gidersem ailem öğrenmemesi gerekiyor o kadar korundu hem 41 günde tam sonuc vermez mi lütfen yardımcı olun kesin görüyor musunuzEki Görüntüle 3106385 Eki Görüntüle 3106384
bu attıklarınızda yok ilk fotoğrafta var gibi gelmişti 41 günde zaten bebek kaç haftalık oluyor olsa çok net belli olurdu sıkmayın canınızıBakın aynı test emin misiniz görüyor musunuz kan testk veremem hastaneye gidersem ailem öğrenmemesi gerekiyor o kadar korundu hem 41 günde tam sonuc vermez mi lütfen yardımcı olun kesin görüyor musunuzEki Görüntüle 3106385 Eki Görüntüle 3106384
Yok bunda göremedim Rabbim gönlüne göre versin
Rabiiim herkesin gönlüne göre versin inşallaah tabikide benide lütfen yanlış anlamayın linçlemeyin sadece evlilik dışı bir cocuğum olsun istemem bu kadar korunuyorken tekrardan bana cevap verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim içimin rahatlamasına yardımcı oluyorsunuz umarım hepinizin dualarını rabbim kabul ederYok bunda göremedim Rabbim gönlüne göre versin
Gebelik yokKondom kullanmamıza rağmen adetim bugün tam7 gün gecikti korktum eczaneden test aldım negatif cıktı hamile değilimdir dimii bana bilgi verir misiniz?Eki Görüntüle 3105754