Gebelik

Gamze Efe

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
39
13
3
39
Arkadaşlar merhaba, adetimin 24. Günü çatlatma iğnesi oldum ve bugün iğne oluşumun 9. Günü kan testi yaptırdım 5,25 çıktı
Sizce gebelik var mıdır

Arkadaşlar merhaba, adetimin 24. Günü çatlatma iğnesi oldum ve bugün iğne oluşumun 9. Günü kan testi yaptırdım 5,25 çıktı
Sizce gebelik var mıdır
15. gunu bekleyin cok erken davranmissiniz. 5 ustu pozitif normalde ama erken ogrenmek daha stresli katlanarak artacak mi vs diye. Degeriniz cok kucuk mecbur bekleyeceksiniz.

Sizce gebelik var mıdır

İhtimal var ama sınırın çok az üstünde. Birkaç gün sonra tekrarlayın. İnşallah gönlünüze göre en kısa sürede hayırlı haberler alırsınız 😊

15. gunu bekleyin cok erken davranmissiniz. 5 ustu pozitif normalde ama erken ogrenmek daha stresli katlanarak artacak mi vs diye. Degeriniz cok kucuk mecbur bekleyeceksini
15. gunu bekleyin cok erken davranmissiniz. 5 ustu pozitif normalde ama erken ogrenmek daha stresli katlanarak artacak mi vs diye. Degeriniz cok kucuk mecbur bekleyeceksiniz.
Evet söylediklerinizi şuan kelimesi kelimesine yaşıyorum, bekliycez hayırlı haberler alırız inşallah

Back
X