Gebelik

sultanhat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
8
6
1
25
4 haftalık hamileyim sol kasık agrim var gece uyutmuyor bu yürüyünce daha çok oluyor normal mi hastaneye gittim bırsey demiyorlar ultrasonda görünmediği için

4 haftalık hamileyim sol kasık agrim var gece uyutmuyor bu yürüyünce daha çok oluyor normal mi hastaneye gittim bırsey demiyorlar ultrasonda görünmediği için
Oncelikle gecmis olsun bnde 3 aylik hamileyim ve senin cektiklerin gbi bende cok fena cekiyorm hala gecmedi ilk haftalara gore bu hafta azaldi ama yinede oluyo doktor normal diyo

Korkuyorum da bazıları da dış gebelikten de olabilir diyorlar
Herkezi dinleme bence dis gebelik daha once gecirdim bebegin kalp atisiyla alakali seninki daha erken 7. Haftada dinleniyo zaten bnada cok diyen oldu her hafta hstaneye kontrole gittim ilk haftalar cok oluyo ozellikle geceleri sancidan agliyodum bn dusuk yaptim sanip hep kontrol ediyodum ama normal bebek yerlesdigi icin bu kadr agri yapiyo

Acikcasi bu bnm ikinci hamileligim ilkinde hic kasik agrisi sanci bilmezdim bu ikincide ondan cok korktum ama korkulcak bisey degil normal mis

Cok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz gerçekten

Cok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz gerçekten
Canm kanamam olmadi surece bi sknti olmaz cok sukur kalp atisi icin erken 7. Hafta dinleyince rahat edersin ama bos gebelik gecirmis biri olarak ben 2 ay kontrole gitmedim kalp atisi dinlemedim 3. Ayda tesadufen kontrolde ogrendim bos kese oldugunu hic sancim biseyim olmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…