Gebelik

Antep 2112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2022
14
1
1
25
Merhaba bişey sormak istiyorum hiç korunmadiginiz halde ve doktor kontrolünde her iki tarafta da sıkıntı olmadığını hâlde kaç ay sonra gebe kaldınız??

Hiç korunmadan 2.5 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım. İki tarafta da problem yoktu. Tüm genetik testlere bakıldı ve Rahimde de problem yoktu. Hala sebebi bilinmiyor. Dr lar 1 yıla kadar normal diyor, sonra aşılama süreci başlıyor, olmaz ise tekrar aşılama,, olmadı mı tüp bebek.

Peki aşılama nasıl oluyur hemencecik tutuyor mu genel olarak

Peki aşılama nasıl oluyur hemencecik tutuyor mu genel olarak
İki taraf için de sorun yok ise ; İlişki yaşamaktan farklı değil. İlişki sonrası ayakları hava kaldırıp 15 dk yatsan da aynı gibi geliyor bana. Yani spermi katater yardımı ile bir merkezde rahime bırakılması ile aynı. Hemencecik tutuyor mu diye izlenmiyor. Aşılamada 14 gün sonra test yapıyorsun.

Yani açıkçası her ilişki sonrası yastık desteği ile ayaklarım havada 3 saat duruyorum ama yinede olmuyor doktora göründük hiç bi sıkıntı çıkmadı her iki tarafta daa

Yani açıkçası her ilişki sonrası yastık desteği ile ayaklarım havada 3 saat duruyorum ama yinede olmuyor doktora göründük hiç bi sıkıntı çıkmadı her iki tarafta daa
Benim de öyleydi. Nasip. Allah büyük. Allah hayırla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…