İyi günler benim adetim 7 gün gecikti ve dün kan testi verdim 619 çıktı sonra eşim gebelik testi almıştı ondada çıktı ama peceteyle sildigimde gelecek şekilde lekelenme ve pembe kanama var arada karnimda agryo düşük riski mi var yoksa normalmi ?
İyi günler benim adetim 7 gün gecikti ve dün kan testi verdim 619 çıktı sonra eşim gebelik testi almıştı ondada çıktı ama peceteyle sildigimde gelecek şekilde lekelenme ve pembe kanama var arada karnimda agryo düşük riski mi var yoksa normalmi ?
Canım yerleşme kanaması da olabilir ama riske atmamak gerekir doktorunla görüş stres yapma değerin çok iyi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
Canım yerleşme kanaması da olabilir ama riske atmamak gerekir doktorunla görüş stres yapma değerin çok iyi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
İnşallah değildir canım, ama kanama eşliğinde ağrınızın olması akıllara bu soruyu getirir herzaman.
Yerleşme kanaması çok minik ve 1 defaya mahsusdur normal şartlarda, fakat uzun sürenlerde var elbette. Her ihtimale karşı hemen doktor kontrolünde olmanız gerekir.
Canım benim 9. Haftaya kadar lekelenmem sürdü. Progestan kullandım hafta bir iğne geçti. Çok şükür 5-6 haftadır yok lekelenmem progestana devam ediyorum