- 28 Aralık 2022
- 31
- 6
- 6
- 36
- Konu Sahibi Kardelen1888
İyi günler döllenmeden 8 gün sonra kan tahlili erken mi negatif çıkma olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi günler döllenmeden 8 gün sonra kan tahlili erken mi negatif çıkma olabilir mi
Canım.ben yumurtlamadan 11 gün sonra çok silik bir çizgi ile öğrendimİyi günler döllenmeden 8 gün sonra kan tahlili erken mi negatif çıkma olabilir mi
Evet erken. En az 11-12 gün bekleyin.İyi günler döllenmeden 8 gün sonra kan tahlili erken mi negatif çıkma olabilir mi
Bende öyle öğrendim şu an kasık aürısı bel ağrısı var biraz korkuyorum açıkçasıCanım.ben yumurtlamadan 11 gün sonra çok silik bir çizgi ile öğrendim8 gün çok erken
Aynısı bende de var canım bende korkuyorum kimyasal im var geçen ayBende öyle öğrendim şu an kasık aürısı bel ağrısı var biraz korkuyorum açıkçası![]()
Benim de bir dış birde boş gebeliğim varAynısı bende de var canım bende korkuyorum kimyasal im var geçen ay![]()
Bende korkuyorum ne zaman alsam doktor randevusunu diye düşünüp duruyorum birde canım sendede kasık ağrısı falan var mıAynısı bende de var canım bende korkuyorum kimyasal im var geçen ay![]()
Canım benim adetim normal döngüme göre bir haftaya yakın gecikti yarın gidicem inşallah doktora. Kasık ağrısı bel ağrısı göğüs sizlamasi şişkinliği ara ara baş dönmesi miğde bulantısi hepsini yaşıyorum canımBende korkuyorum ne zaman alsam doktor randevusunu diye düşünüp duruyorum birde canım sendede kasık ağrısı falan var mı
İnşallah bu sefer sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim canım benimBenim de bir dış birde boş gebeliğim var
En erken 11-12 gün balımİyi günler döllenmeden 8 gün sonra kan tahlili erken mi negatif çıkma olabilir mi
Amin amin canım cümlemizeCanım benim adetim normal döngüme göre bir haftaya yakın gecikti yarın gidicem inşallah doktora. Kasık ağrısı bel ağrısı göğüs sizlamasi şişkinliği ara ara baş dönmesi miğde bulantısi hepsini yaşıyorum canım
İnşallah bu sefer sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim canım benim![]()
doktora
Amin amin canım cümlemize
Bende hiç mide bulantısı falan yok sadece göhüslerim şiş arada adet sancısı gibi sancım var bide çok akıntım var sırt ağrısı arada tetikliyor yarın gidince buraya güzel haberlerle dönersin inşallah haber et bana da moral olurCanım benim adetim normal döngüme göre bir haftaya yakın gecikti yarın gidicem inşallah doktora. Kasık ağrısı bel ağrısı göğüs sizlamasi şişkinliği ara ara baş dönmesi miğde bulantısi hepsini yaşıyorum canım
İnşallah bu sefer sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim canım benim![]()
Selam aleyküm canım doktora gittin miCanım benim adetim normal döngüme göre bir haftaya yakın gecikti yarın gidicem inşallah doktora. Kasık ağrısı bel ağrısı göğüs sizlamasi şişkinliği ara ara baş dönmesi miğde bulantısi hepsini yaşıyorum canım
Canım gittim doktora kan verdim betam 4700 civarında ultrason da göremedi öğleden sonra tekrar goruscez doktorlaBende hiç mide bulantısı falan yok sadece göhüslerim şiş arada adet sancısı gibi sancım var bide çok akıntım var sırt ağrısı arada tetikliyor yarın gidince buraya güzel haberlerle dönersin inşallah haber et bana da moral olur![]()
Aleyküm selam canım tamda sana yazdim kalp kalbe karsiymisSelam aleyküm canım doktora gittin mi
Rabbim sana bağışlasın inşallah benimde bir hafta sonra randevum var bakalım biraz korkuyorumAleyküm selam canım tamda sana yazdim kalp kalbe karsiymis![]()
Adetin gecikmismiydi canım seninRabbim sana bağışlasın inşallah benimde bir hafta sonra randevum var bakalım biraz korkuyorum
Bende 4 gündür öğrendim 6 gün gecikmenin sende ne gibi belirtiler var canımAdetin gecikmismiydi canım seninbende korkuyordum canım en az 10gun önce öğrendim 10 gündür gecem gündüzüm yok stresten halaa korkuyorum
![]()