Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nhl96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
180
62
48
29
Merhaba arkadaşlar ultrasonda kafam karıştı fikirlerinizi almak istiyorum. Regl 1 gün gecikti bugün doktora gitmiştim böyle içi boş yuvarlak var doktor bunun olgunlaşmış yumurta olduğunu söyledi. Bunun kese olupta doktorun bilememe ihtimali var mı ?

Merhaba arkadaşlar ultrasonda kafam karıştı fikirlerinizi almak istiyorum. Regl 1 gün gecikti bugün doktora gitmiştim böyle içi boş yuvarlak var doktor bunun olgunlaşmış yumurta olduğunu söyledi. Bunun kese olupta doktorun bilememe ihtimali var mı ?
Daha dört haftalık bir gebelik beta HCG niz kaçtı

Cnm 1 gün gecikmeyle bu kadar büyük kese olmaz diye düşünüyorum… benim 8 günlük gecikmede bile belli belirsiz kese vardı mesela… kese olsa zaten doktorun bilmeme ihtimali yoktur ya…

Cnm 1 gün gecikmeyle bu kadar büyük kese olmaz diye düşünüyorum… benim 8 günlük gecikmede bile belli belirsiz kese vardı mesela… kese olsa zaten doktorun bilmeme ihtimali yoktur ya…
Evet canım bende öyle düşünüyorum ama bi umut işte 😃

Evet canım bende öyle düşünüyorum ama bi umut işte 😃
Anlıyorum seni canım. Bir hafta gecikmesini bekleyip kan ver önce canım. Ona göre tekrar doktora gidersin. Yani bence öyle yapsan daha iyi olur.

Tamam cevabınız için teşekkürler arkadaşlar. En iyisi beklemek o zaman

Kızlar öngörülen adetimin üstünden 10 gün geçti ( pcos var bende ) adet olmam gereken ilk tarihte doktora gitmiştim ve doktor yumurtamın olgunlaştığını söylemişti acaba ondan dolayı bir gecikme mi veya geç döllenme falan oldu mu acaba :/

Back
X