Gebelik

HzlT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
11
1
1
31
Arkadaşlar 11 oldu eşim ile korunmasız ilişki yaşadık ertesi günü bende azar azar açık renkte kanama oldu daha sonra kahverengi akıntı oldu 2 3 gün sonra lekeye döndü kasıklarım da rahatsız edecek kadar değil ara ara bir ağrı giriyor belim çok ağrıyor şişkinlik oluyor oruçtan çıkıldığı için de olabilir onu ayırt edemedim gegirti oluyor ama tuvalete gitme de de sanki biraz fark var gibi bide bugün bir şeyler yeme hissi oldu hep erken gebelik testi yaptım var ile yok arası bir çizgi gördüm gibi böyle olup hamile olan var mı yani ilişki sonrası hemen olmuş olabilir mi bugün kan da verdim çıkar mı acaba

Aaa benim gibisin kuzum evet bende ucuz olandan aldım ve 2 çizgi çıkmıştı ama 2. Çizgisi çok hafifti sonradan tekrar aldım 4 5 gün geçince ve çift çıktı. Yani hafif kırmızı bı çizgi bile görsen hamilesin

Arkadaşlar 11 oldu eşim ile korunmasız ilişki yaşadık ertesi günü bende azar azar açık renkte kanama oldu daha sonra kahverengi akıntı oldu 2 3 gün sonra lekeye döndü kasıklarım da rahatsız edecek kadar değil ara ara bir ağrı giriyor belim çok ağrıyor şişkinlik oluyor oruçtan çıkıldığı için de olabilir onu ayırt edemedim gegirti oluyor ama tuvalete gitme de de sanki biraz fark var gibi bide bugün bir şeyler yeme hissi oldu hep erken gebelik testi yaptım var ile yok arası bir çizgi gördüm gibi böyle olup hamile olan var mı yani ilişki sonrası hemen olmuş olabilir mi bugün kan da verdim çıkar mı acaba
Kan testi yaptırdınız mı

bende hiç geğirme olmaz gebeliğimin ilk belirtisi o geğirme hissi ve sık tuvalete çıkma hissiydi. ama o lekelenme ve akıntılar kimyasal gibi geldi maalesef

Aaa benim gibisin kuzum evet bende ucuz olandan aldım ve 2 çizgi çıkmıştı ama 2. Çizgisi çok hafifti sonradan tekrar aldım 4 5 gün geçince ve çift çıktı. Yani hafif kırmızı bı çizgi bile görsen hamilesin
Hakkımızda hayırlı olanı versin Rabb'im herkese nasip eylesin 🤲🏻

Kan testi yaptırdınız mı
Evet yaptırdım ama negatif çıktı hala daha kasıklarım da ara ara ağrı oluyor öyle rahatsız edici değil ama değişik bir şey belim çok ağrıyor bunlar kesin olarak var diğer belirtiler ise göğüslerim de çok bir şey yok şişkinlik oluyor evet ama belirtiye yorsam mı acaba diye düşünüyorum başka da birde gegirti oluyor ve çok az sanki tuvalete gitme isteği artıyor gibi bir test alıp yapacağım tekrar bide neden bilmiyorum ama ısrarla hamile olduğumu düşünüyorum

bende hiç geğirme olmaz gebeliğimin ilk belirtisi o geğirme hissi ve sık tuvalete çıkma hissiydi. ama o lekelenme ve akıntılar kimyasal gibi geldi maalesef
Yani lekenmeler oldu ona anlayamadım pek bende bir kaç günlük bir şeydi ama bilemiyorum hayırlısı olsun diyelim buradan yazarım artık Allah'ın izni ile güzel haberler alırım Allah herkese o güzel haberi almayı nasip eylesin

Yani lekenmeler oldu ona anlayamadım pek bende bir kaç günlük bir şeydi ama bilemiyorum hayırlısı olsun diyelim buradan yazarım artık Allah'ın izni ile güzel haberler alırım Allah herkese o güzel haberi almayı nasip eylesin
Son durumunuz ne oldu?

Son durumunuz ne oldu?
O zaman ki dönemde hamile değilmişim ama Rabb'ime şükürler olsun şuan şimdi hamileyim ve adetime 3 gün kala öğrenim burada çok merak edilen bir konu olduğu için de belirtileri yazmak istedim adetime 10 gün falan var iken belimde ağrı oldu onu çok anlamadım hasta olacağım için diye düşündüm daha sonrası kasıklar da kasılma çok kısa süreli anlık kramp girmesi falan oldu biraz tuvalete fazla gittiğimi fark ettim ve birde koltuk altımda her ikisi göğüs hassasiyeti oldu el değince çok acıyordu normal de de hissediyordum o hassasiyeti ve bunlar olunca test alıp yaptım kaset test sanırım anında 2 çizgi çıktı aynı gün kan verdim 62 çıktı daha adetim geçmediği için çok yeni olduğu için değer de artış olamamış doktor adet tarihi 2 3 gün geçince tekrar tahlil yapalım dedi nasip olursa tekrar kana gideceğim Rabb'im bekleyen herkese nasip etsin her zaman dualarım da 🤲🏻 belirtiler kendini belli ediyor anlayabiliyor insan ama herkes de farklı tabi

Back
X