- 21 Eylül 2023
- 25
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi papatya00000000900001
Merhabalar bugun adet gunumdu olmadim dayanamadim evde test yaptim silik cizgi cikti akşam kan verdim beta hcg 31,4 çıktı yani ne kadarlık oluyor gebelik varmi yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba :)Merhabalar bugun adet gunumdu olmadim dayanamadim evde test yaptim silik cizgi cikti akşam kan verdim beta hcg 31,4 çıktı yani ne kadarlık oluyor gebelik varmi yani
Cnm daha çok yeni 3-4 gün sonra tekrar kan ver değer yükselecek miMerhabalar bugun adet gunumdu olmadim dayanamadim evde test yaptim silik cizgi cikti akşam kan verdim beta hcg 31,4 çıktı yani ne kadarlık oluyor gebelik varmi yani
ilk gebeliginmi cnm belirtilerin varmiMerhabalar bugun adet gunumdu olmadim dayanamadim evde test yaptim silik cizgi cikti akşam kan verdim beta hcg 31,4 çıktı yani ne kadarlık oluyor gebelik varmi yani
Ben senin yerinde olsam 2 hafta beklerim canımMerhabalar bugun adet gunumdu olmadim dayanamadim evde test yaptim silik cizgi cikti akşam kan verdim beta hcg 31,4 çıktı yani ne kadarlık oluyor gebelik varmi yani
Doktora gitmek icinmi 10 gün sonra gidecem hemen degilBen senin yerinde olsam 2 hafta beklerim canım
Var göğüs hassasiyetiilk gebeliginmi cnm belirtilerin varmi
sadece gogus hassiyetimi cnm benimde gogus agrim var sadece suanVar göğüs hassasiyeti
Halsizlik de var bulantı yok amasadece gogus hassiyetimi cnm benimde gogus agrim var sadece suan
anladim cnm saol sağ saglim kucagina alman dileğiyleHalsizlik de var bulantı yok ama
Amin teşekkürleranladim cnm saol sağ saglim kucagina alman dileğiyle