Gebelik

Melisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2023
9
4
1
28
Gebelik düşünüyoruz yumurtalama dönemim bitti, kasıklarım çok ağrıyor henüz regl olmadım daha 6-7 gün var predictor erken gebelik testi aldım ve tek çizgi çıktı ama kasığıma aşırı derece de ağrı giriyor adeti mi beklemeliyim?

çok erken yapmışsınız benimde ağrılarım arttığından 5 gün öncesinde yapmıştım sonuç negatifti ertesi gün soluk bi çizgi çıktı biraz daha bekleyin isterseniz. İnşallah gebesinizdir :)

Adeti bekleyin boyle varsada çikmiyor

Ben de aynı şeyi yaptım .6 gün varken yaptım negatif. Adet günümüzü beklemek en mantıklısı bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah olur:)

Ben de aynı şeyi yaptım .6 gün varken yaptım negatif. Adet günümüzü beklemek en mantıklısı bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah olur:)
İnşallah canım :))

Canım nasıl oldu gebelik oldu mu

Kızlar reglime 4 gün var sabah test yapsam çıkarmı belirtilerinden var ve akıntım oldu

Şimdi mesela ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum da adete 14 gün kala yumurtlama olsa, adete 6-7gün kala test yaptığınızı düşünürsek 7-8 günde varsa bile erken gebelik tesinde de çıkmaz daha, kanda da çıkmaz . Yumurtlamadan 2 hafta sonrasını hesap edin, en azından test yapmaya başlamak için 12 gün falan geçmesini bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…