Gebelik

Melisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Gebelik düşünüyoruz yumurtalama dönemim bitti, kasıklarım çok ağrıyor henüz regl olmadım daha 6-7 gün var predictor erken gebelik testi aldım ve tek çizgi çıktı ama kasığıma aşırı derece de ağrı giriyor adeti mi beklemeliyim?

çok erken yapmışsınız benimde ağrılarım arttığından 5 gün öncesinde yapmıştım sonuç negatifti ertesi gün soluk bi çizgi çıktı biraz daha bekleyin isterseniz. İnşallah gebesinizdir :)

İnşallah

Adeti bekleyin boyle varsada çikmiyor

Ben de aynı şeyi yaptım .6 gün varken yaptım negatif. Adet günümüzü beklemek en mantıklısı bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah olur:)

Ben de aynı şeyi yaptım .6 gün varken yaptım negatif. Adet günümüzü beklemek en mantıklısı bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah olur:)
İnşallah canım :))

Canım nasıl oldu gebelik oldu mu

Kızlar reglime 4 gün var sabah test yapsam çıkarmı belirtilerinden var ve akıntım oldu

Şimdi mesela ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum da adete 14 gün kala yumurtlama olsa, adete 6-7gün kala test yaptığınızı düşünürsek 7-8 günde varsa bile erken gebelik tesinde de çıkmaz daha, kanda da çıkmaz . Yumurtlamadan 2 hafta sonrasını hesap edin, en azından test yapmaya başlamak için 12 gün falan geçmesini bekleyin.

`