H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.315 442 53 35 10 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #1 Merhaba kızlar adetime 4 gün var aşırı sırtım belim ağrıyor başımda arada ağrıyor göğsümde hiç bir değişiklik yok acaba hamil miyim
Merhaba kızlar adetime 4 gün var aşırı sırtım belim ağrıyor başımda arada ağrıyor göğsümde hiç bir değişiklik yok acaba hamil miyim
cintoniklime 🦴🎀🐾 Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2023 1.047 1.605 53 10 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #2 harivefaa .!.: Merhaba kızlar adetime 4 gün var aşırı sırtım belim ağrıyor başımda arada ağrıyor göğsümde hiç bir değişiklik yok acaba hamil miyim Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testi yapabilirsiniz hamilelik belirtisi diye genel bir şey yok herkeste farklı seyreder
harivefaa .!.: Merhaba kızlar adetime 4 gün var aşırı sırtım belim ağrıyor başımda arada ağrıyor göğsümde hiç bir değişiklik yok acaba hamil miyim Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testi yapabilirsiniz hamilelik belirtisi diye genel bir şey yok herkeste farklı seyreder