Gebelik

Merhaba benim bugün çatlatma iğnemin 6.günü aşılamamın da 5.günü oluyor.benim okuduğum kadarıyla şuan iğne etkisiyle pozitif çıkıyormuş ve o silik çizgiler gebelik oluşmazsa gün geçtikçe siliniyormuş bu doğru mu daha önce bu şekilde yapan var mı ben bugün yani aşılamamın 5.günü erken gebelik test yaptim gözle zor görülen silik Bi çizgi var yarın tekrarlamayi düşünüyorum eğer belirgenleşirse var demek tamamen silinirse yok demekmiş
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus benimde hayirlisiyla evlenebilmem icin betul adina dua eder misiniz

Kızlar merhaba Ben 7 ekimde aşılama oldum olmadan önce ikiz olma ihtimali yüksek dediler 13 yumurtam büyümüstü. Aşılamadan iki hafta sonra değerlerim artmaya başladı en son 338 oldu iki gün sonra 270 e düştüğünü düşük yaptığımı söylediler ama kanamam yoktu bekledim biraz kanamam olmayınca tekrar kan verdim 368 e yükseldiğini gördüm ve ikizdir biri bozulduğu için beta düşmüştür dediler bir gün sonra az az kan geldi 1 saat geldi sadece ve akşamında tekrar kan verdim tekrar 280 e düşmüş acaba ikizden biri bozulduğu için mi böyle dengesizlik olabiliyor yoksa kimyasal mi geçiriyorum bunu öğrenmek istiyorum aranızda böyle birsey yaşayan var mı acaba

Back