Gebelik

ebru2816

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
533
117
23
29
Merhaba ben dün test yaptırdım birsey çıkmadı idrarda kanda akıntı bir de kramplar olmaya başladı bugün pembemsi bir kan geldi daha adetime 10 gün var şişlik de cabası napmam gerek gobek altında ara ara giren ağrı bu lekelenme neden yardimci olun lütfen

Son düzenleme:
Adetinize 10 gün varken çok erken zaten bu kadar erken çıkması çok zor. Az daha bekleyin adet günü yaptırın tekrar test

Gebelik belirtileri ile regl belirtileri neredeyse tamamen aynı. O yüzden olabilir de olmayabilir de
Ama hiç böyle akıntı gelmezdi o hafif renkli pembemsi kanama sadece bi kere geldi kasiklarimdaki ağrı da cabası bacaklarım ağrıyor neden bilmiyorum sanki şuan bile gobek altımda ağrı var

Merhaba ben genelde adet olma günümden 3 4 gün öncesinde adet olurum bu hiç şaşmaz en son ki adetim 26 Eylül de gerçekleşti bu ayda 23 de bekliyorum sırt ağrım adet ağrısı gibi oluyo ağzımın arka kısmında et şişmesi ve fırçaladığım da kanama oluyor ağız tadım değişik gibi ve dudağımın kenarında da iki üç gündür uçuk çıkmış çene bölgemde de sivilcelenme oldu birden 3 4 tane çıktı acaba adetime yaklaştığım için mi tüm bunlar yoksa bir hamilelik belirtisi olabilir mi bu akşam da midemde bir yanma var

Back
X