Gebelik

harivefaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
1.315
442
53
35
Merhaba adetime 2 gün var midem bulanıyor sırtım ağrıyor ve tansiyonum düşüyor sizce sebebi nedir

Yapmadim testinde yok zaten ama ne bilim hep böyle birsyeler hissediyorum ama.gebelik olmuyor

Yapmadim testinde yok zaten ama ne bilim hep böyle birsyeler hissediyorum ama.gebelik olmuyor
Nasip canım bende kaç aydır tedavi oluyordum bıraktım 2 ay sonra başka doktora görüneyim dedim adete 10 gün filan vardı daha kasık ağrısı çok oluyordu doktor çok fazla akıntın var dedi antibiyotik yazdı 2-3 gün kullandım göğüs ağrısı kasık ağrısı filan olunca bide bulantı hissettim hemen test yaptım pozitif hemde tedavisiz ilk gördüğümde inanamamıştım ama oluyor işte veriyor kurban olduğum Allah umudunu kesme inşallah vardır seninde bu mutlu haberini alırız 🥰🫶🏻

Nasip canım bende kaç aydır tedavi oluyordum bıraktım 2 ay sonra başka doktora görüneyim dedim adete 10 gün filan vardı daha kasık ağrısı çok oluyordu doktor çok fazla akıntın var dedi antibiyotik yazdı 2-3 gün kullandım göğüs ağrısı kasık ağrısı filan olunca bide bulantı hissettim hemen test yaptım pozitif hemde tedavisiz ilk gördüğümde inanamamıştım ama oluyor işte veriyor kurban olduğum Allah umudunu kesme inşallah vardır seninde bu mutlu haberini alırız 🥰🫶🏻
Merhaba bende pko var en son 16 ekimde adet oldum adet söktürücü bugün bitti 10 gün icjnde adet olmam gerek 1 haftadır göğüsüm cok agriyo mor damarlar belirginlesti ve sistiler benimde yemekten sonra az az bulantim oluyo birde kasıkta sancilarim.var ama hepsi adet öncesi olurdu sadece göğüsum az bı hassas olurdu böyle felaket agrimszdi afedersiniz sütyen bile takmıyorum 1 haftadır o kadar açıyor bugün ilk idrarla değil saat 2 civaei test yaptım adet olalı bugün 25 gün oldu test böyle hemen hemen 13 14 du dakkada belirginlesti
IMG20231109175450.webp

Merhaba bende pko var en son 16 ekimde adet oldum adet söktürücü bugün bitti 10 gün icjnde adet olmam gerek 1 haftadır göğüsüm cok agriyo mor damarlar belirginlesti ve sistiler benimde yemekten sonra az az bulantim oluyo birde kasıkta sancilarim.var ama hepsi adet öncesi olurdu sadece göğüsum az bı hassas olurdu böyle felaket agrimszdi afedersiniz sütyen bile takmıyorum 1 haftadır o kadar açıyor bugün ilk idrarla değil saat 2 civaei test yaptım adet olalı bugün 25 gün oldu test böyle hemen hemen 13 14 du dakkada belirginlestiEki Görüntüle 3332566
Kuruma çizgisine benziyor canım yarın yine test yap istersen varsa ilk 5 dakikada çıkar inşallah

Ay ya Allah im şükürler olsun sana Rabbil Alemin 😍bana da bu sevinci yaşamayı nasip.etsin kadirsin Rabbım

Benim yaşım.34 amh düşük ve polkisitik over

Sende ne akıntısı oluyir benimde aşırı var kaşıntı da çok fazla bana da et adım harika

Sende ne akıntısı oluyir benimde aşırı var kaşıntı da çok fazla bana da et adım harika
Beyaz krem gibi akıntım oluyordu ama kaşıntı yoktu bende birde sancım çok oluyordu kasıklarımda . Bu ay da sadece soğan kürü yaptım oda düzenli değil 3 gün filan bide havuç çok yedim normal eczaneden vitamin almıştım onu kullanıyordum günde 1 tane etkisi oldu mu bunların bilmiyorum dene bir sende inşallah sanada faydası olur

Beyaz krem gibi akıntım oluyordu ama kaşıntı yoktu bende birde sancım çok oluyordu kasıklarımda . Bu ay da sadece soğan kürü yaptım oda düzenli değil 3 gün filan bide havuç çok yedim normal eczaneden vitamin almıştım onu kullanıyordum günde 1 tane etkisi oldu mu bunların bilmiyorum dene bir sende inşallah sanada faydası olur
He ben incir havuç kuru yaptım 21 gün bugün bitti bu ay gebe kalmasam soğan Kuru de yapicam

Ayy çok sabırlısın ben olsam çoktaaan gidip kan vermiştim imreniyorum size ya
Gecen ay çok geciken olmuş o yüzden birazda şey yaptim aslında malum havalar bile bazen etkiliyor test yaparim negatif çıkar daha çok üzülürüm o yüzden bekleyeceğim herseyin hayırlısı testte bozuk çıkmış zaten şansıma işaret belkide djdjf

Back
X