Y Yagmurr1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Aralık 2023 20 2 1 25 8 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmurr1 #1 Kızlar hamileliğiniz de hangi folik asidi kullandınız doktorum bana mom vital diye bir şey Verdi
O Okyanusesintisii Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2023 109 36 18 28 8 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmurr1 #2 Yagmurr1 .!.: Kızlar hamileliğiniz de hangi folik asidi kullandınız doktorum bana mom vital diye bir şey Verdi Genişletmek için tıkla... Folbiol kullanmıştım
Yagmurr1 .!.: Kızlar hamileliğiniz de hangi folik asidi kullandınız doktorum bana mom vital diye bir şey Verdi Genişletmek için tıkla... Folbiol kullanmıştım
Y Yagmurr1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Aralık 2023 20 2 1 25 8 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmurr1 #3 Okyanusesintisii .!.: Folbiol kullanmıştım Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesinde mi verdiler peki
Okyanusesintisii .!.: Folbiol kullanmıştım Genişletmek için tıkla... Devlet hastanesinde mi verdiler peki
O Okyanusesintisii Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2023 109 36 18 28 8 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmurr1 #4 Yagmurr1 .!.: Devlet hastanesinde mi verdiler peki Genişletmek için tıkla... Hem devlet hem özel ikisine birden gittim gittiğim iki doktorda folbiol önermişti
Yagmurr1 .!.: Devlet hastanesinde mi verdiler peki Genişletmek için tıkla... Hem devlet hem özel ikisine birden gittim gittiğim iki doktorda folbiol önermişti
Y Yagmurr1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Aralık 2023 20 2 1 25 8 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmurr1 #5 Okyanusesintisii .!.: Hem devlet hem özel ikisine birden gittim gittiğim iki doktorda folbiol önermişti Genişletmek için tıkla... Teşekkürler :)
Okyanusesintisii .!.: Hem devlet hem özel ikisine birden gittim gittiğim iki doktorda folbiol önermişti Genişletmek için tıkla... Teşekkürler :)