G Glkmsssgll Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 8 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 28 30 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Glkmsssgll #1 Arkadaşlar testi ilk yaptığımdan bundan daha sılıktı anlam veremdım ama 10 dakika sonra baktığımda boyleydı sizce gebelik var mı reglıme 3 4 gün var
Arkadaşlar testi ilk yaptığımdan bundan daha sılıktı anlam veremdım ama 10 dakika sonra baktığımda boyleydı sizce gebelik var mı reglıme 3 4 gün var
Slnmrtt Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 325 Emoji Skoru 388 Puanlar 33 Yaş 34 1 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Glkmsssgll #21 Glkmsssgll .!.: İlk idrarla yapmakla gün ıcınde yapmak arasında fark varmı sizce ilk başlarda Genişletmek için tıkla... Var diyorlar ama bilemiyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Glkmsssgll .!.: İlk idrarla yapmakla gün ıcınde yapmak arasında fark varmı sizce ilk başlarda Genişletmek için tıkla... Var diyorlar ama bilemiyorum
B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.539 Emoji Skoru 471 Puanlar 73 1 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Glkmsssgll #22 Slnmrtt .!.: Femara yumurtlama için miydi bazı ilaçlar da hcg hormonu oluyor y Genişletmek için tıkla... Evet yumurta büyümesi için Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Slnmrtt .!.: Femara yumurtlama için miydi bazı ilaçlar da hcg hormonu oluyor y Genişletmek için tıkla... Evet yumurta büyümesi için
Slnmrtt Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 325 Emoji Skoru 388 Puanlar 33 Yaş 34 1 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Glkmsssgll #23 Valla bilemedim canım birkaç gün, sonra kan ver istersen daha net olur Olumlu oy 0 Olumsuz oy
G Glkmsssgll Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 8 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 28 3 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Glkmsssgll #24 Slnmrtt .!.: Valla bilemedim canım birkaç gün, sonra kan ver istersen daha net olur Genişletmek için tıkla... Bugün tekrardan yaptım test ama maalesef sılık çizgi çıkmadı bu defa 2 tane test yapmama rağmen Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Slnmrtt .!.: Valla bilemedim canım birkaç gün, sonra kan ver istersen daha net olur Genişletmek için tıkla... Bugün tekrardan yaptım test ama maalesef sılık çizgi çıkmadı bu defa 2 tane test yapmama rağmen
Slnmrtt Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 325 Emoji Skoru 388 Puanlar 33 Yaş 34 3 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Glkmsssgll #25 Glkmsssgll .!.: Bugün tekrardan yaptım test ama maalesef sılık çizgi çıkmadı bu defa 2 tane test yapmama rağmen Genişletmek için tıkla... Yaa ilaç etkisinden mi çift çizgi çıktı acaba, Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Glkmsssgll .!.: Bugün tekrardan yaptım test ama maalesef sılık çizgi çıkmadı bu defa 2 tane test yapmama rağmen Genişletmek için tıkla... Yaa ilaç etkisinden mi çift çizgi çıktı acaba,
G Glkmsssgll Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 8 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 28 3 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Glkmsssgll #26 Slnmrtt .!.: Yaa ilaç etkisinden mi çift çizgi çıktı acaba, Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ılac kullanmıyorum ki şuan Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Slnmrtt .!.: Yaa ilaç etkisinden mi çift çizgi çıktı acaba, Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ılac kullanmıyorum ki şuan
Slnmrtt Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 325 Emoji Skoru 388 Puanlar 33 Yaş 34 3 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Glkmsssgll #27 Glkmsssgll .!.: Herhangi bir ılac kullanmıyorum ki şuan Genişletmek için tıkla... Femara kullandım dedin ya Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Glkmsssgll .!.: Herhangi bir ılac kullanmıyorum ki şuan Genişletmek için tıkla... Femara kullandım dedin ya