- 8 Ocak 2024
- 27
- 8
- 6
- 31
- Konu Sahibi dilan sahin
Arkadaşlar merhaba, beta hcg 4.8 çıktı sizce gebelik var mı? Çok erken mi baktırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba, beta hcg 4.8 çıktı sizce gebelik var mı? Çok erken mi baktırdım
Merhaba yeniden test yaptırdınız mı sonucunuz nedir? Birde ilk testi regl öncesi mi yoksa gecikme sonrası mı yaptırdınız? Öncesi ise reglinize kaç gün vardı bilgi verirseniz sevinirimArkadaşlar merhaba, beta hcg 4.8 çıktı sizce gebelik var mı? Çok erken mi baktırdım
Benimde 8.24 beklemedeyim inşallah güzel haberler alırız siz ne zaman yaptırdınız testiArkadaşlar merhaba, beta hcg 4.8 çıktı sizce gebelik var mı? Çok erken mi baktırdım
Merhaba canım senle aynı durumdayım suan yarın tekrar test vericem senin değerlerin yükseldi miArkadaşlar merhaba, beta hcg 4.8 çıktı sizce gebelik var mı? Çok erken mi baktırdım
Maalesef düşük çıktıMerhaba canım senle aynı durumdayım suan yarın tekrar test vericem senin değerlerin yükseldi mi
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah bir dahaki sefere güzel sonuçlar alırsınMaalesef düşük çıktı
Regle 1 hafta kala test yaptınız mı idrar testi. Benim regle 4 gün var bu şekilde çıktıRegl öncesiydi ilk testim 1 hafta vardı