Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Referans aralığı vardır aslında sonuçta. Maşallah çok güzel çıkmış sonucunuz. İlk deneme mıydı iğne ile. Birde yumurtanın hangi gün catladigini biliyor musunuzKızlar beta değerim 583 çıktı bebeğim kaç günlük oluyor bir de hala inanamıyorum çatlatma iğnesi sonrası 16.günüm bugün
Benim 603 çıktığında 4 haftalık hatta 4. Haftanın başlarındasın demişti doktorum sanırım sizinde öyle gibiKızlar beta değerim 583 çıktı bebeğim kaç günlük oluyor bir de hala inanamıyorum çatlatma iğnesi sonrası 16.günüm bugün
Referans aralığı vardır aslında sonuçta. Maşallah çok güzel çıkmış sonucunuz. İlk deneme mıydı iğne ile. Birde yumurtanın hangi gün catladigini biliyor musunuz
Yumurtanın ne zaman çatladığını görmedim şu şekilde 14 Ocak sabah iğne oldum bugün de kan verdim değerim böyle çıktı ilk klomen ve iğne denenemdi çok şükür rabbim herkese nasip etsin olması için uğraştım omega 3 kullandım pcos a yatkınlığım olduğu için inofolic combi kullandım sorunum yoktu eşimin hareketsizliği vardı biraz en önemlisi bu ay hiç umursamadım ilk tedavi diye olmaz diye düşünmüştüm stres yapmadığım anda oldu 10 aydır deniyordukReferans aralığı vardır aslında sonuçta. Maşallah çok güzel çıkmış sonucunuz. İlk deneme mıydı iğne ile. Birde yumurtanın hangi gün catladigini biliyor musunuz
10 11 ay oldu herhalde belirti olarak canım aşırı turşu çekti 3 gün öncesi baş dönmem oldu en önemlisi gece nöbetli çalışıyorum akşam 8 9 oldu mu hemen uykum geliyordu gebelik testinden de erken belirti ovulasyon testiydi evde var diye öylesine denedim ikinci çizgi çok koyu çıktı 3 gün tekrarladım pozitif sobra erken gebelik aldım öyle gördüm dua eder misiniz Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinmerhaba hayırlı olsunne kadar süredir deniyordunuz acaba? ne gibi belirtileriniz oldu?
Hiç bilmiyorumBenim 603 çıktığında 4 haftalık hatta 4. Haftanın başlarındasın demişti doktorum sanırım sizinde öyle gibi![]()
Hiç bilmiyorumson adet gününden itibaren mi sayılıyor peki hiç bilgim yok
Sağlıkla mutlulukla kucağınıza almak nasip olsun canım10 11 ay oldu herhalde belirti olarak canım aşırı turşu çekti 3 gün öncesi baş dönmem oldu en önemlisi gece nöbetli çalışıyorum akşam 8 9 oldu mu hemen uykum geliyordu gebelik testinden de erken belirti ovulasyon testiydi evde var diye öylesine denedim ikinci çizgi çok koyu çıktı 3 gün tekrarladım pozitif sobra erken gebelik aldım öyle gördüm dua eder misiniz Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinisteyen herkese nasip etsin
İnşallah amin canım benim rabbim sana da nasip etsin gönlünce hayırlı sağlıklı evlat nasip olsun inşallah tedavi falan görüyor musun be kadar süredir istiyorsunSağlıkla mutlulukla kucağınıza almak nasip olsun canımsende bana çok dua et bana da nasip olsun
![]()
Amin canımİnşallah amin canım benim rabbim sana da nasip etsin gönlünce hayırlı sağlıklı evlat nasip olsun inşallah tedavi falan görüyor musun be kadar süredir istiyorsun![]()
İnşallah canım benim Allahım gönülden isteyen herkese nasip etsin hiç stres yapma o anda oluyorSağlıkla mutlulukla kucağınıza almak nasip olsun canımsende bana çok dua et bana da nasip olsun
![]()
İnşallah gönlünce nasip olur ben çok stresli bir işte çalışıyorum kendimi saldığım anda olduAmin canımtedavi felan görmüyorum canım biz de bir kaç aydır istiyoruz
![]()
Çok teşekkür ederim İlk denemeydi çatladığı günü bilmiyorum da doktorum 36 saat sonra ilişki demişti ona dikkat ettikReferans aralığı vardır aslında sonuçta. Maşallah çok güzel çıkmış sonucunuz. İlk deneme mıydı iğne ile. Birde yumurtanın hangi gün catladigini biliyor musunuz
Merhabalar kaç yumurtanız vardı kaç mm di biraz bilgi verirmişsiniz ayın 22 sinde iğne oldum bense 3 yumurta iyiydiÇok teşekkür ederim İlk denemeydi çatladığı günü bilmiyorum da doktorum 36 saat sonra ilişki demişti ona dikkat ettik
Merhaba 2 yumurtam vardı diğeri çok önemli değil dedi doktorum büyük olan 20 mm geçti iğne yaptırdık sonraMerhabalar kaç yumurtanız vardı kaç mm di biraz bilgi verirmişsiniz ayın 22 sinde iğne oldum bense 3 yumurta iyiydi
Ay maşallah darısı banaaaMerhaba 2 yumurtam vardı diğeri çok önemli değil dedi doktorum büyük olan 20 mm geçti iğne yaptırdık sonra
İnşallah Allahım size de nasip etsin stres yapmayın yeterAy maşallah darısı banaaa![]()
Ne gibi belirtilerin oldu acaba ? Bu ay bende regl günümden itibaren gün aşırı değerlendirdim yumurtlama sonuna kadar yumurlama haftasında baya bel ağrım vardı yumurtlama gününün üzerinden 5 gün geçti ama en ufak belirtim yok biraz bel ağrısı dışındaKızlar beta değerim 583 çıktı bebeğim kaç günlük oluyor bir de hala inanamıyorum çatlatma iğnesi sonrası 16.günüm bugün
Aşırı uyku hali olmuştu başlarda bide çatlatma iğnesi sonrası değerlendirdik her gün çok az beyaz akıntı geliyordu o de belirtiymiş aslında adet olacak gibi ağrılarım vardıNe gibi belirtilerin oldu acaba ? Bu ay bende regl günümden itibaren gün aşırı değerlendirdim yumurtlama sonuna kadar yumurlama haftasında baya bel ağrım vardı yumurtlama gününün üzerinden 5 gün geçti ama en ufak belirtim yok biraz bel ağrısı dışında