Gebelik

ayyy tebrik ederim benim 2 gün geçti 23 çıktı bende burda paylaştım hamileymişim sizde hamilesiniz hayırlı olsun
Sonuç için yarın gel dediler ama gün bitmiyor nasıl yapayım kime sorayım diye düşündüm sizler geldiniz aklıma bu özel günde en güzel hediyeyi aldım sanırım

Sonuç için yarın gel dediler ama gün bitmiyor nasıl yapayım kime sorayım diye düşündüm sizler geldiniz aklıma bu özel günde en güzel hediyeyi aldım sanırım
aynen canım benimde böyle oldu buradan öğrendim sağolsunlar eşime süpriz yapıcam tam da sevgililer gününde süpriz yapmaya bile cesaretim yok şuan bizim umudumuz bitmişti tüp bebek tedavisine başlıcaktık bu ay hayırlısı böyleymiş allahım dualarımı kabul etti tebrik ederim tekrar Allah kucağına almayı nasip etsin

Tam yetti dediğin anda herşey yetişiyor Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah Kaç haftalık falan olduğu nasıl öğrenilir ya bundan sonra ilerleyiş nasıl olur hiç bilmiyorum

Tam yetti dediğin anda herşey yetişiyor Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah Kaç haftalık falan olduğu nasıl öğrenilir ya bundan sonra ilerleyiş nasıl olur hiç bilmiyorum
valla bende aynı zaten tüp bebek tedavisi dr vardı bugün aradılar bende 2 gün gecikme oldu dedim 2 gün sonra gelsin demiş dr um ama ben dayanamayıp başka hastanede tahlil yaptırdım

Merhaba arkadaşlar ben adet öncesi erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı kan vermeye gittim doktor ultrason da görmediği için kan testi yapmadı sızce var mı yok mu

Eklentiler

• IMG_20240216_190755.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba arkadaşlar ben adet öncesi erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı kan vermeye gittim doktor ultrason da görmediği için kan testi yapmadı sızce var mı yok mu
var pozitif görünüyor ama kan vermek için hemen gitme adet döneminden 1 hafta sonrayı bekle bence erken gitmek sürekli beta takip ettiriyor biraz yıpratıcı oluyor bu süreç hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…