Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün asiri iliski öneriliyorAdetim biteli 1 hafta oldu hemen hemen hergun giriyoruz iliskiye kasık ağrım akıntım var acaba gebelik var mı test yapsam çıkar mı çok istiyoruz salı günü rahim filmi çekilcem gebelik olabilir mi
Hemen hemen her günGün asiri iliski öneriliyor
Ister hergun yerine gunasiri ilişki demişlerdi bizeHemen hemen her gün
Gün asiri iliski
Sizce olabilir mi gebelikIster hergun yerine gunasiri ilişki demişlerdi bize
Yunurtlama döneminde değilsin son adetten sonra 10 gun yaklasik ihtimal düşük de olsa vardir amaSizce olabilir mi gebelik
Gün asiri iliski
Ister hergun yerine gunasiri ilişki demişlerdi bize
Testte çıkar mı salı günü rahim filmi cekilecegimYunurtlama döneminde değilsin son adetten sonra 10 gun yaklasik ihtimal düşük de olsa vardir ama
Rahim filmi zarar verir mi acabaDaha adet gecikme yok sende?
TmNacizane tavsiyem odak degistir birşeyler bul düşünmemen için
Bence vermez hatta tıkanıklık felan varsa acilir sanırımRahim filmi zarar verir mi acaba
TeşekkürlerBence vermez hatta tıkanıklık felan varsa acilir sanırım
Herseyin kolaylık ve sağlıkla olmasi dileğiyle ben kazara gebe kaldım gelişme geriliği erken doğum kaybettik tüp bebek olmadı bu konuda tamamen bireysel gidiyor değişiyor hersey o yüzden rahat olmak en önemlisi stres yapmamak adina
Çok istiyorum ama bazen istemek yetmiyor polip olduğu söylendi geçen hafta bir de rahim kalp şeklinde ama net görmek için rahim filmi çekilecek ondan sonra ameliyat muhtemelenHerseyin kolaylık ve sağlıkla olmasi dileğiyle ben kazara gebe kaldım gelişme geriliği erken doğum kaybettik tüp bebek olmadı bu konuda tamamen bireysel gidiyor değişiyor hersey o yüzden rahat olmak en önemlisi stres yapmamak adina
Hemen hemen her gün
İşte hanimefendinin dedigi dogru, erkek vücudunun sperm üretmesi lazim, o spermlerin kaliteli olmasi lazim, o yüzden hergün değil günaşırı tavsiye ediyor doktorlar, ki o kadarı bile abartılı bulan doktorlar var.Ister hergun yerine gunasiri ilişki demişlerdi bize
Yani bir gün yap 2 gün ara ver böyleİşte hanimefendinin dedigi dogru, erkek vücudunun sperm üretmesi lazim, o spermlerin kaliteli olmasi lazim, o yüzden hergün değil günaşırı tavsiye ediyor doktorlar, ki o kadarı bile abartılı bulan doktorlar var.
Aynen öyle niyetine girmeyi dene istemek isteme eyleminde kalmaya sebepp olabilirÇok istiyorum ama bazen istemek yetmiyor polip olduğu söylendi geçen hafta bir de rahim kalp şeklinde ama net görmek için rahim filmi çekilecek ondan sonra ameliyat muhtemelen
1 gün boş 1 gün dolu demek günaşırıYani bir gün yap 2 gün ara ver böyle
Teşekkürler1 gün boş 1 gün dolu demek günaşırı