Gebelik

kimbuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2023
28
5
1
26
Arkadaşlar merhaba adetime 6 gün var idrar testinde silik çizgi çıktı, kanda 25.80 çıktı hamile miyim değer düşer mi ne yapmam lazım

Evet hamilesiniz, her iki gun kan testi yaptirin yada gecikmeyi bekleyin hayirli olsun. Testin fotorafini paylasirmisiniz?

Perşembe günü kan vermem gerekiyor o zaman değil mi? Çok teşekkür ederim

gebesiniiiz bence regl gecikmenizde tekrar kan verin. su an 2 günde bir kan vermek hem sizi strese sokar hem de kollarınıza yazık çok sağlıklı bir gebelik gecirin inşallah

Arkadaşlar merhaba adetime 6 gün var idrar testinde silik çizgi çıktı, kanda 25.80 çıktı hamile miyim değer düşer mi ne yapmam lazım
Bereket versin canım daha 6 gün varken öğrebilmişsin artar tabii artmaz mı. Değere müdahale edilmiyor ne yazık ki kendine iyi bak yeter :)

Merhaba hayırlı olsun
Kaçıncı denemeniz acaba?

13 aylık evliyim korunmuyordum, 1 ay önce hacamat yaptırdım sonrasında bugün böyle sohuç
Aldım
Ayy çok sevindim sizin adınıza rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Nasıl yapılıyo peki

Ayy çok sevindim sizin adınıza rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Nasıl yapılıyo peki
Bana bi tanıdığım rahimlere giden damarlar oluyo ayak bileğinin oralarında demişti bende iki tane kupa koydurdum sırtıma ayrı koydurdum çok şükür bu sonucu gördüm Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…