gebelik

melek temiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
13
0
1
25
hocam ben daha önce ilişki yaşamadım sadece giyinik sürtünme ile ilişki yaşadım herhangi bir boşalma olmadı 1 hafta geçti adet oldum adet bittikten 1 hafta sonra test yaptım 32.41 çıktı sonra tedirgin oldum 3 gün sonra test yaptım 1.20 çıktı ultrasonda baktık birşey yoktu 1 hafta bekledim tekrar test yaptım yine 1.20 çıktı ve adet oldum ilk kan tahlilini sağlık ocağında verdim karışmış olabilir diye düşünüyorm sizce gebelik var mı hocam

Hocanız kim?

Şu an gebelik yok. 32 çıktığının ekran görüntüsü var mı

hocam ben daha önce ilişki yaşamadım sadece giyinik sürtünme ile ilişki yaşadım herhangi bir boşalma olmadı 1 hafta geçti adet oldum adet bittikten 1 hafta sonra test yaptım 32.41 çıktı sonra tedirgin oldum 3 gün sonra test yaptım 1.20 çıktı ultrasonda baktık birşey yoktu 1 hafta bekledim tekrar test yaptım yine 1.20 çıktı ve adet oldum ilk kan tahlilini sağlık ocağında verdim karışmış olabilir diye düşünüyorm sizce gebelik var mı hocam
Hocam şimdi bilemedim ne desek ki

belge paylaşmak istemiyorum
Hanımefendi adınız soyadınız yazmıyor tahlil sonuçlarında zaten. Sanki ciğerinizi istedik :)) neyse paylaşmayın, şu an hamile değilsiniz

Screenshot_2024-07-19-11-28-34-30_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

O neymiş ay adetten sonra 32 :/

yani kıyafetli sürtünmeyle boşalma olmaksızın hamile kalma ihtimaliniz, vücudunuzun kendi spermini kendisi üretip kendi yumurtasını dölleme ihtimalinden daha düşük geliyor bana.

Back
X