- 26 Mayıs 2025
- 11
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi nida aksoy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle var duruyor mutlaka kan verinKızlar bugün saat 15:00 gibi test yaptım ve görüldüğü gibi silik çizgi çıktı ve adetime 3 gün kaldı sizce gebelik var mıdır
Çok teşekkür ederim çok sağolun hemen gidip kan vereceğimKesinlikle var duruyor mutlaka kan verinhayırlı olsun
Güzel haberini benimle de paylaşmayı unutma çiçeğimÇok teşekkür ederim çok sağolun hemen gidip kan vereceğim![]()
Tabii ki deGüzel haberini benimle de paylaşmayı unutma çiçeğim![]()
Aiiyyy inşallah çok teşekkür ederim şimdi hastaneye geldim bakalım neler olucakPozitif görünüyor, baya da belirgin, kan ver de netlessin hayırlısıyla![]()
İnşallah betan yükselmiştir benimde adete1 hafta kala çıkmıştı çizgi o yüzden senin kesin vardır hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla devam ederde hayırlısı ile kucağına alırsın betan kaç çıkıcak haber ver bizedeAiiyyy inşallah çok teşekkür ederim şimdi hastaneye geldim bakalım neler olucak![]()
Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınızİnşallah betan yükselmiştir benimde adete1 hafta kala çıkmıştı çizgi o yüzden senin kesin vardır hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla devam ederde hayırlısı ile kucağına alırsın betan kaç çıkıcak haber ver bizede![]()
Şuanlık iştahım çok açık yedikten sonra da mide bulantım oluyor değişik bir şekildeVar gibi duruyor maşallahbelirtilerinden bahset bize deee
![]()
Hamile misiniz sonucu çok merak ettim benimde adetime 3 gün var böyle çıktıŞuanlık iştahım çok açık yedikten sonra da mide bulantım oluyor değişik bir şekildebir de adet olucakmış gibi de kasıklarıma ağrı giriyor ufak ufak bakalım inşallah vardır belirtiler bu yönde
![]()
Hayır maalesef değilimHamile misiniz sonucu çok merak ettim benimde adetime 3 gün var böyle çıktı Eki Görüntüle 3597517
Olsunn kısmet başka zamanaymış Allah gönlünüze göre versin herşeyiHayır maalesef değilim![]()
Amiinnn hepimize inşallahOlsunn kısmet başka zamanaymış Allah gönlünüze göre versin herşeyi![]()
Gününü bekleyin o şekilde kan verin derim ben bugün adet oldum çünkü o yüzdenEki Görüntüle 3597584 Benimde 1 hafta kadar var
Yok vermedim negatife daha yakın testler diyeAmiinnn hepimize inşallahkan tahlili verdiniz mi peki
Evet öyle yapacağım az kaldı zatenGününü bekleyin o şekilde kan verin derim ben bugün adet oldum çünkü o yüzden
Rabbim gönlünüzden geçenleri tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah, güzel haberler bekliyoruzEvet öyle yapacağım az kaldı zaten![]()