- 12 Mayıs 2025
- 15
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi moonlight123a
Kızlar acil bakar mısınız bugün doktora gittim adetim gecikti diyerek alttan muayene etti ve bana kalınlaşma var adetin yakın dedi hormon istedi ancak beta hcg böyle çıkmış sonuç nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HamilesinKızlar acil bakar mısınız bugün doktora gittim adetim gecikti diyerek alttan muayene etti ve bana kalınlaşma var adetin yakın dedi hormon istedi ancak beta hcg böyle çıkmış sonuç nedir? Eki Görüntüle 3597197
12 mayısta 0.72 çıkmıştı 15 günde bu kadar çıkması normal mi?hamilesiniz
12 mayısta 0.72 çıkmıştı 15 günde bu kadar çıkması normal mi?Hamilesin
Hamilesiniz 371 çıkmış betanız
12 mayısta 0.72 çıkmıştı 15 günde bu kadar çıkması normal mi?Hamilesiniz 371 çıkmış betanız
Adetiniz kaç gün gecikti? Olabilir canım geç yumurtlamışsındır12 mayısta 0.72 çıkmıştı 15 günde bu kadar çıkması normal mi?
En son 15 Nisan'da adet olmuştum sonrasınds olmadım ama 19 Şubat'ta 17 haftalık bebeğimi kaybettim ben doktordan geldim şimdi bana saglıklı veya sağlıksız birşey diyemem perşembe tekrar kan ver dedi ultrasondan da bakmadıAdetiniz kaç gün gecikti? Olabilir canım geç yumurtlamışsındır
Geç döllenme olmuştur 2 günde bir kan vermeniz gerekiyor inşallah sağlıkla artar betanız12 mayısta 0.72 çıkmıştı 15 günde bu kadar çıkması normal mi?
evet normal12 mayısta 0.72 çıkmıştı 15 günde bu kadar çıkması normal mi?
Belli olmaz canım iyi düşünelim iyi olsunEn son 15 Nisan'da adet olmuştum sonrasınds olmadım ama 19 Şubat'ta 17 haftalık bebeğimi kaybettim ben doktordan geldim şimdi bana saglıklı veya sağlıksız birşey diyemem perşembe tekrar kan ver dedi ultrasondan da bakmadı
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyen anne adaylarına nasip olsun inşallahGeç döllenme olmuştur 2 günde bir kan vermeniz gerekiyor inşallah sağlıkla artar betanız![]()
İnşallah çok teşekkür ederimBelli olmaz canım iyi düşünelim iyi olsun