Gebelik

asoderler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2025
14
7
1
24
Arkadaslar benim reglime henuz 9 gun var beta hcg baktirmak icin erken mi idrar testinde negatif çıktı

tabii ki erken en sağlıklı sonucu adet gecikmesini takiben alırsınız. erkenden pozitif görüp adete kadar kimyasal gebeliğe döndüğünde hayal kırıklığı oluyor.

valla çok haklısınız sizi o kadar iyi anlıyorum ki. evlat hasreti nasıl bir şeyse ne kadar doğrusunu bilirseniz bilin bütün her şeye ihtimal veriyorsunuz mantıksız dahi olsa o an çok mantıklı çok olabilir geliyor insana gebe kalana kadar özellikle dört senedir her adetime 10 gün kala test yapmaya başlar adete kadar sürekli test yapardım. hatta bazen abartıp yumurtlama döneminde yaptığım bile oldu yumurtlama olunca da pozitif veriyor bazen kaç kere kendimi hamile sandım da doktora koştum yumurtlamışsın dediler. en son bi bıkkınlık geldi evdeki bütün testleri poşete doldurdum attım. tüp bebeğe başladım nasip doğal yolla oldu dört yıl sonunda
AdChoices
ADVERTISING​

Yaaaa rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin dort aydir deniyoruz bizde her seferinde heyecanla bekliyoruz herseyi hamilelige yoruyorum sanırım psikolojikmen rahatlamak lazim adetim cok duzenli gunu gunune oluyor yumurtlama donemine denk getirmeye calisiyorum ama iste biraz dabretmek lazim rabbim herkese hayirli evlat nasip eder

aminn Allah bütün evlat hasreti çekenlerin kucağını sağlıklı hayırlı bebişlerle doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…