• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Ben 2 aylık hamıleyım bırakamıyorum ama 1-2 sigara içiyorum gunde nefsımı bastırmak ıcın normalde 1 paket içerdim

kızlar tabi ki içmeseniz daha iyi ama çok içen gördüm sorun yaşamadılar kendinizi strese sokmak bebeğe daha büyük zarar 1 taneden bisey olacağını düşünmüyorum paketli gıdalarda dünyanın katkı maddeleri var ne zararlar veriyor bebeğe kim bilir ama bi şekilde tutamiyoruz kendimizi ben tiksindiğim için içmiyorum şuan ama çok arada canım isteyince 1 tane iciyorum

Kizlar gebeliginde sigara kullanan varmi
Ben 13 haftalığım maalesef bırakamıyorum kendimi zorlasamda şuana kadar gayet sağlıklı ilerledi hatta gelişimi 3 gün önde ama yine de bırakmak lazım. Sigara içip sağlıklı çocuğu olanlar çok ama yine de iyi değil tabi

Sizi üzmek istemem ama bebeğin kalbi sigara icenleree daha çok duruyormuş bilmiyorum bağımlılık nasıl bişey büyük konuşmayayim Allah bırakmayı nasip eylesin azaltarak için en azindan

Back
X