A asoderler Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2025 32 14 3 24 28 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asoderler #1 Kizlar ben 7+4 haftalik hamileyim ve asiri derecede istahsizlik mide bulantim var hicbirsey yiyemiyorum herseyden midem bulamiyorum cozumu olan var mi
Kizlar ben 7+4 haftalik hamileyim ve asiri derecede istahsizlik mide bulantim var hicbirsey yiyemiyorum herseyden midem bulamiyorum cozumu olan var mi
Z zeyyoo Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 895 345 23 25 28 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asoderler #2 Yok canım bir çözüm bu şekilde gidiceksin ama yıne birşeyler yemeye çalış kussanda ye yine vitaminini alırsın
Yok canım bir çözüm bu şekilde gidiceksin ama yıne birşeyler yemeye çalış kussanda ye yine vitaminini alırsın
A asoderler Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2025 32 14 3 24 28 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asoderler #3 zeyyoo .!.: Yok canım bir çözüm bu şekilde gidiceksin ama yıne birşeyler yemeye çalış kussanda ye yine vitaminini alırsın Genişletmek için tıkla... Mide bulantısından yiyemiyorum
zeyyoo .!.: Yok canım bir çözüm bu şekilde gidiceksin ama yıne birşeyler yemeye çalış kussanda ye yine vitaminini alırsın Genişletmek için tıkla... Mide bulantısından yiyemiyorum
H Hasretimm123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2022 3.430 2.298 83 28 28 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asoderler #4 asoderler .!.: Kizlar ben 7+4 haftalik hamileyim ve asiri derecede istahsizlik mide bulantim var hicbirsey yiyemiyorum herseyden midem bulamiyorum cozumu olan var mi Genişletmek için tıkla... Bulantı için ilaç kullanmıyor musun
asoderler .!.: Kizlar ben 7+4 haftalik hamileyim ve asiri derecede istahsizlik mide bulantim var hicbirsey yiyemiyorum herseyden midem bulamiyorum cozumu olan var mi Genişletmek için tıkla... Bulantı için ilaç kullanmıyor musun
Z zeyyoo Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 895 345 23 25 28 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi asoderler #5 asoderler .!.: Mide bulantısından yiyemiyorum Genişletmek için tıkla... Doktorunuzla konusun ilaç verir ben gunde 2 tane içiyorum ama arkadasım 4 tane kullanıykr yıne bulantıları oluyor ama az da olsa yıyır yemek
asoderler .!.: Mide bulantısından yiyemiyorum Genişletmek için tıkla... Doktorunuzla konusun ilaç verir ben gunde 2 tane içiyorum ama arkadasım 4 tane kullanıykr yıne bulantıları oluyor ama az da olsa yıyır yemek