Gebelik

nurcan117888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2025
21
0
1
24
Hamile olduğumu öğrendim keseyi gördük ama bebek yok dedi doktorum şuan 5 +6 boş gebelik olsaydı kanama olmaz mıydı bende kanama felan yok şuan ama gebeliğimi günüm 10 gün geçince öğrendim

Hamile olduğumu öğrendim keseyi gördük ama bebek yok dedi doktorum şuan 5 +6 boş gebelik olsaydı kanama olmaz mıydı bende kanama felan yok şuan ama gebeliğimi günüm 10 gün geçince öğrendim
6+6 da karından ultrasonla kalp atışı duydum ama bebegi net gorememisti doktor idrara sıkışık degilim diye bir de kiloluyum.
Sonraki gidisimde bebegi net gorduk (7+5te) :)
Yani daha erken bence gorunmemesi ondan olabilir
Siz icinizi ferah tutun stres yapmayın

Bir hafta sonra görünür henüz erken zaten stres yapmayın

Betanız kactı peki benim 10 gün geçikmeye 13 bin çıktı

Şuan bebek görememeniz normal daha zamanınız da var bekleyin. Ama boş gebelik olayına açıklık getirmek için söylüyorum boş gebelikte de kanama olması şart değil kanamasız sorunsuz ilerleyebilir tüm gebelik belirtileri devam edebilir yani genelde anlamanın tek yolu ultrason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…