Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normalde bugün hasta olmam gerekiyor bu saate kadar olmadım test için yarını bekliyim mi yoksa yarının da bitmesini bekliyim mi karnımda ağrıyor olacak gibi hissediyorum napmam gerekiyor
Normalde bugün hasta olmam gerekiyor bu saate kadar olmadım test için yarını bekliyim mi yoksa yarının da bitmesini bekliyim mi karnımda ağrıyor olacak gibi hissediyorum napmam gerekiyor
Ben her zaman yaptırıyorum acilde gebelik testi yani var mı yok mu diye yani bir sıkıntı yaşamadım ama bazen yapmıyolar kolay kolay sen biraz böyle hasta falan görünürsen bir de özellikle dersen bir gebelik şüphem de var diye o zaman yaptırabilirsin
Kan almak sadece 5 dk . Böyle bişi dediğiniz gebelik sizde çok istiyorsunuz o heyecani düşünün şüphe etseniz gidip yaptırirsiniz belki de. İnsan bu şüphe ile geceden sabaha zor çıkıyor bazen.. çok iyi anlıyorum ben
Sabah yaptım tek çizgi çıktı dün olmam gerekiyordu olmadım bugün olur muyum bilmiyorm belkide normal döngü değişikliği bir kaç gün daha bekleyelim bakalım umutlanmak istemiyorum çünkü daha öncede böyle bekledm tek çizgi oldu olmadı