Gebelik

ayzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2025
17
1
1
30
Kızlar merhaba pcos hastasıyım adetlerim düzensiz normal de de ama regl olduğum zaman 4 5 gün garanti sürer di bu ay dün kanama geldi ve bugün yok gece kesildi devamı yok dün kırmızı renk ile başlamıştı şimdi kahverengi leke geliyor bulaşık bir şekilde bebek istiyoruz ama olmuyor 2 ay önce hsg filmi çekildim bu durumu yaşayan ve gebe olan var mı yardımcı olur musunuz

Kızlar merhaba pcos hastasıyım adetlerim düzensiz normal de de ama regl olduğum zaman 4 5 gün garanti sürer di bu ay dün kanama geldi ve bugün yok gece kesildi devamı yok dün kırmızı renk ile başlamıştı şimdi kahverengi leke geliyor bulaşık bir şekilde bebek istiyoruz ama olmuyor 2 ay önce hsg filmi çekildim bu durumu yaşayan ve gebe olan var mı yardımcı olur musunuz
Kanama kahverengi veya açık pembe olursa yerleşme olabilir ama yerleşme kanaması Kırmızı olmuyor diye biliyorum

Dün hiçbirsey gelmedi bugün kahverengi ve hafif kırmızı leke tekrar geldi ve gerisi hala yok yarın test yapacağım

Bugün test yaptım bu şekilde sizce var mı biseyler lekelenmem kanama ile birlikte devam ediyor

Eklentiler

• IMG_1344.webp
    IMG_1344.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 9
Şimdide böyle oldu

Eklentiler

• 36E828F6-E14C-4D31-B7A9-371DD0A6D6A9.webp
    36E828F6-E14C-4D31-B7A9-371DD0A6D6A9.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 8
1 2 gün leke halinde geldi bugün çoğaldı öyle olunca acaba mı dedim ama muhtemelen regli oldum

Back
X