Gebelik

1aysie1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
7
5
1
25
Kızlar ben gebe kalmak için doktora gittim bana folik asit ile Duphaston ilacını verdi doktor da vana bi gün ilaç bi gün cinsel ilişki dedi ama ben hem anlamadım hocayı hemde böyle mi dedi diye tam hatırlamıyorum anlamadım hocanın dediğini yani şimdi ben ilacı bugün yedim diyelim ilişki yok yarın ilacı yesem ilişki olsa bi zararı olur mu ilacın veya bi gün ilaç yiyecem ertesi gün ilaç yemeyip ilişi mi olacak ben anlamadım ya yardımcı olur musunuz

Canım ben ilk defa böyle bir şey duyuyorum bu ilaçlar her gün alınıyor benim bildiğim folik asit ilaç değil ayrıca bir takviye sen başka bir doktora daha git

Duphaston ilacını diyorum o zarar verir mi
Hayır bu ilaç gebelik yoksa adeti düzenliyor eğer gebelik oluşursa da tutunmasını sağlıyor , folik asitte bir vitamin hem yumurtayı besler hem de bebeği o sebeple ben ilk kez sizden duyuyorum bu bir gün kullan bir güm kullanma muhabbetini siz yanlış anlamış olabilir misiniz

Anlamadıysan tekrarlatsaydın canım ben böyle saçma birşey duymadım. Folik asit de duphaston da düzenli kullanılması gereken birşey. Günaşırı ilişki demiştir yanlış anlamışsındır sen ilaçlar her gün ilişki bir gün var bir gün yok şeklinde

Teşekkür ederim

Evet bende zaten tam ne dediğini duymadığım için böyle bi şeyin mümkün olup olmadığını size sormak istedim daha önce kullananlardan şimdi içim rahatladı teşekkür ediyorum

Evet bende zaten tam ne dediğini duymadığım için böyle bi şeyin mümkün olup olmadığını size sormak istedim daha önce kullananlardan şimdi içim rahatladı teşekkür ediyorum
Hiç içinize sinmezse bir eczacıya da sorabilirsiniz ama içiniz rahat olsun Rabbim kolaylıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…