Gebelik

kussesleri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2025
15
-2
1
26
Selamlar kızlar. Benim adetlerim düzensiz, 3 ay kadardır da hep kahverengi akıntı şeklinde oluyor, 15-20 gün arayla. Doktor pcos görünümü dedi 1 yumurtalık için ama bebeğe engel değil dedi.

Bu ay yumurtlama oldu ve değerlendirdik. 3-7-11
Ağustosu. Dün de adet başladı ama kahverengi akıntı yine diğerleri gibi. Bel ağrısı başlamıştı zaten 1 haftadır. Adet mi yerleşme mi çözemedim ama yerleşme değildir sanırım.
Sizce çocuğum zor mu olur?

Selamlar kızlar. Benim adetlerim düzensiz, 3 ay kadardır da hep kahverengi akıntı şeklinde oluyor, 15-20 gün arayla. Doktor pcos görünümü dedi 1 yumurtalık için ama bebeğe engel değil dedi.

Ağustosu. Dün de adet başladı ama kahverengi akıntı yine diğerleri gibi. Bel ağrısı başlamıştı zaten 1 haftadır. Adet mi yerleşme mi çözemedim ama yerleşme değildir sanırım.
Cnm bunu kimse bilemez ne yazikki ovulasyonla takip et ve bence hayıt tohumuna basla bende aldim regl duzensizligi icin bende erken oluyorum korunmayi biraktiktan sonra aldim bu ay baslicam nasipse test yapabilirsin suphen varsa

Pcos gebeliğe engel değil. Gerekli takviyeleri kullanırsan daha kolaylaşır

Ben pcos olmama rağmen iki senenin sonunda çok şükür mucizeme kavuştum 🙏

Ben de pcosa rağmen 1.5 sene sonunda doğal yolla hamile kaldım bolca sabır gerektiriyor 🥹

Back
X