D Dlnylmz Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2025 25 2 1 25 Pazartesi 08:41 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlnylmz #1 gebeliğimin 8. Haftası ve gözümü kanama ile açtım kırmızı açık renkte sürekli bir kanama düşük mü yapıyorum
gebeliğimin 8. Haftası ve gözümü kanama ile açtım kırmızı açık renkte sürekli bir kanama düşük mü yapıyorum
N Nerand Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2025 239 76 13 Pazartesi 08:45 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlnylmz #2 Dlnylmz .!.: gebeliğimin 8. Haftası ve gözümü kanama ile açtım kırmızı açık renkte sürekli bir kanama düşük mü yapıyorum Genişletmek için tıkla... Canım doktora git progeston iğnesi falan yaparlar kanaman durur acele et ama sakin ol
Dlnylmz .!.: gebeliğimin 8. Haftası ve gözümü kanama ile açtım kırmızı açık renkte sürekli bir kanama düşük mü yapıyorum Genişletmek için tıkla... Canım doktora git progeston iğnesi falan yaparlar kanaman durur acele et ama sakin ol
D Dlnylmz Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2025 25 2 1 25 Pazartesi 08:46 Konu Sahibi Konu Sahibi Dlnylmz #3 Şuan hastanedeyim bekliyorum ama çok korkuyorum düşük riski mi