Veriyor genelde canımPredictor express doğru sonuç veriyor mu güvenilir mi bilgisi olan var mı
Az önce yaptım da silik çıktı emin olamıyorum artık testlereVeriyor genelde canım
Evet canım insan güvenemiyor yükler misin testini bakalımAz önce yaptım da silik çıktı emin olamıyorum artık testlere
Çok silik ama yüklenınce belli olmuyor çokEvet canım insan güvenemiyor yükler misin testini bakalım
Evet canım gördüm bat ne zamanÇok silik ama yüklenınce belli olmuyor çok
Dündü canımEvet canım gördüm bat ne zaman
O zaman kan ver canım baya belirgin ikinci çizgiDündü canım
Gördüm çizgiyiÇok silik ama yüklenınce belli olmuyor çok
Aynen yarın vermeyi düşünüyorumO zaman kan ver canım baya belirgin ikinci çizgi
Yaa inşallah test yanıltmazGördüm çizgiyi
Dediğin test yaniltmiyor ne zaman kan vereceksin bize de haber verYaa inşallah test yanıltmaz
Yarın vermeyi düşünüyorum haber veririm canımDediğin test yaniltmiyor ne zaman kan vereceksin bize de haber ver
Adetim bi hafta gecikti bugün kan verdim 141 çıktı gecikmeye göre çok az değil mi değerDediğin test yaniltmiyor ne zaman kan vereceksin bize de haber ver
Adetim bi hafta gecikti bugün kan verdim 141 çıktı gecikmeye göre çok az bi değer sanki bilemedimO zaman kan ver canım baya belirgin ikinci çizgi
Sanırım sonraki beta önemli canım beta artışı 2 günde bir kan ver değerine baktır gözün aydınAdetim bi hafta gecikti bugün kan verdim 141 çıktı gecikmeye göre çok az bi değer sanki bilemedim
Aynen teşekkür ederim canımSanırım sonraki beta önemli canım beta artışı 2 günde bir kan ver değerine baktır gözün aydın
Rica ederim canımAynen teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?