Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En son 22 temmuzda regl oldum 2 ay olacak hala regl olmadım ortalama 10 gündür aralıklarla bu şekilde akıntı geliyor yerleşme kanaması bu şekilde mi oluyor yaşayanlar var mı
En son 22 temmuzda regl oldum 2 ay olacak hala regl olmadım ortalama 10 gündür aralıklarla bu şekilde akıntı geliyor yerleşme kanaması bu şekilde mi oluyor yaşayanlar var mı
O resmi kaldırın bence. İki ay olacak neredeyse son adet tarihinizden beri. O zamandan beri 8 haftalık gebe olmanız lazım, aylarca yerlesemeyen embriyo mu olur alla sen? Bi kadın doğum uzmanına gidin belki miyom vardır. Miyomda da böyle düzensiz kanamalar oluyor.
Fotoğraf yasak diye biliyorum kaldırın bence 2 aydır olmuyorsaniz neden doktora gitmediniz test yapsaydiniz hamile değilseniz bile doktora görünmeniz lazım kistte olabilir