Gebelik

duygu52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
6
3
1
28
Merhaba kızlar Ben sizlere sormak istiyorum aynı durumu yaşayan var mı diye..
Ben 5 haftalık hamile gözüküyorum son adet tarihime göre ilk betam 768 de öğrendim sonrasında ikinci betam 1790 a çıktı sonrasında 3 betam 2393 e çıktı ve bugun bir kere daha beta verdim 4595 e yükseldi ama bugun doktor kontrolümde 5 haftalık bir kese görüldü ama içerisinde bebek görülmedi… 2 hafta sonra tekrar kontrole çağrıldım ve geçen senede bir düşüğüm oldu bundan dolayı çok tedirginim böyle bir problemle karşılaşanınız oldumu sonuç ne oldu

Problem yok ki, süreç gayet normal, bebiş için erken daha, kese görmen bile birşeydir, herkes bu haftada kese görmez, sağlıkla gelişir inşallah

İnşallah Geçen senede bi düşükle karşılaştığımız için korkuyorum açıkcası..
İki de benim var, sonra ki gebelikte doğuma kadar korkum geçmedi, o süreci yaşayan herkeste aynı korku var, düşünme desem de boş ama şu an görülmedi diye korkacagin bı durum yok, süreç gayet normal gidiyor

Beta gayet güzel artmış ve 5. Haftada anca kese görünür bebek görünmez ki. Yani bu safhaya kadar hersey olmasi gerektigi gibi gitmiş Hayırlı olsun bebisiniz sağlıkla gelsin inşallah

Bu arada ben de kayıp yaşadım o yüzden 19 haftada olmama rağmen herseyden tedirgin oluyorum. Hissettikleriniz çok normal. Dua edin ve dinlenin mümkün olduğunca. Rabbim nasip ettiyse elbet sağlıkla gelecek
Çok Teşekkür ederim ya içim bi nebzede olsa rahatlamaya başladı Sizde İnşallah Sağlıcakla Kavuşursunuz Bebişinize Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…