- 23 Eylül 2025
- 43
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi Sumeyraaaaa
Gebelik testim ve kan sonucum henuz muayene olmadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun sat ne zamandı kaç gün geçtiGebelik testim ve kan sonucum henuz muayene olmadim Eki Görüntüle 3648124 Eki Görüntüle 3648126
18 ağustos 12 gün adetim sürdü ilk defa bu kadar uzun oldu 5 gün geçtiHayırlı uğurlu olsun sat ne zamandı kaç gün geçti
Geç döllenme olmuş sanırım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah18 ağustos 12 gün adetim sürdü ilk defa bu kadar uzun oldu 5 gün geçti
Amin inşallah teşekkür ederimGeç döllenme olmuş sanırım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun benim kaç haftaliktir sizce yükselme nasıl oldu sizde çok bir bilgim yokHayırlı olsun bende ilk kan verdiğimde 100 dü doktorum erken öğrendin 4haftalık demişti![]()
Doktora gittiğinizde bize de haber verin mutlaka İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsinizAmin inşallah teşekkür ederimmuayene olmadığım için tam bende bilemiyorum normal gebeliktir inşallah
Teşekkür ederim inşallah sizinde ❤Maşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun benim kaç haftaliktir sizce yükselme nasıl oldu sizde çok bir bilgim yok
Doktora gittiğinizde bize de haber verin mutlaka İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin
Teşekkür ederim inşallah sizinde ❤
İki günde iki katı olması gerekiyor sizinde aynı şekilde 4 hafta ilerisidir iki gün sonra mesela 400 küsür olmali
Amin cümlemizinTeşekkür ederim inşallah sizinde ❤
İki günde iki katı olması gerekiyor sizinde aynı şekilde 4 hafta ilerisidir iki gün sonra mesela 400 küsür olmalı
İki yıl önce dusuk yaptim ondan sonra hiç olmamistiAmin cümlemizinİki gün sonra bende gideceğim inşallah normal gebeliktir umarım
Kötü düşünmeyinAmin cümlemizinİki gün sonra bende gideceğim inşallah normal gebeliktir umarım
Amin inşallah teşekkür ederimKötü düşünmeyinsağlıkla gelsin ❤