Gebelik

Var canım sorun nedir
Merhaba 1 yıla yakın süredir evliyim ve çocuk istiyorum ayrıca pcos var klomen ve gonalf tedavisi gördüm bu ay 2 Eylül regl zamanımdı 5 eylülde tedaviye başladım 27 Eylül gibi 18 mm yumurtalarım oluştu bi kaç tane ve çatlamış dedi doktor progestron yapmamı istedi 3 gün sonrasında 60 çıktı beta da yaptım 0 çıktı gebelik var mıdır sizce

Beta da çıkmadıysa maalesef yoktur gebelik. Tabi doğru zamanda yapıldıysa çok erken yaptın mı bilmiyorum ama doktorla süreç ilerletiyorsunuz muhtemelen çok erken yapmamışsındır. Ama canınızı sıkmayın bence 1 seneye yakındır evlisiniz tedavi görmeyenler bile 2 seneye kadar deneyebiliyor sende tedaviye yeni başlamışsın anladığım kadarıyla mutlaka nasip olur pcos olup çok gebe kalan insan var engel değil sonuçta. Allah tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Yok aslında ben doktorumun dediği tarihten 10 gün önce erken yaptım yani daha test günüme bir hafta var sadece daha önceki günlerde progestron hep 0 çıkıyordu şimdi ise 60 çıkınca acaba gebelik olabilir mi böyle çıkıp sonrasında gebe kalan var mı acaba diye merak ettim çok teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…