Gebelik

aysevrm12

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
5
2
1
20
Merhaba uygulamaya yeni katıldım reglime sanırım 4 gün kala sadece kasık karın ağrısı ve karnımda garip bir çekilme hissi ile erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı dün birtane daha yaptım oda silik çıktı dayanamadım bugün yine yaptım ve oda silik çıktı dakikasına hepsi de silik çıktı şuan reglime 2. Gün var ve hala ara ara karnımda kasılma ve gerilme gibi şeyler oluyor heveslenmek de istemiyorum resimler bunlar aynı durumu yaşayan var mı acaba pembe olan ilk yaptığım ortadaki dün diğeri de bugün

Aşkım seni üzmek istemiyorum ama ben sadece bugün ki yaptığın test de gördüm oda negatif denecek kadar silik bence âdetin 3 5 gün geçsin öyle yap daha doğru sonuç alırsın

Aşkım seni üzmek istemiyorum ama ben sadece bugün ki yaptığın test de gördüm oda negatif denecek kadar silik bence âdetin 3 5 gün geçsin öyle yap daha doğru sonuç alırsın
Ayyy öyle mi diyorsunuz diğer testlerim de silikler var ama pek anlamadım testleri yaptım 5 dakika bekledim ve üçünde de hafif hafif silik çizgi vardı hayırlısı olsun ne diyelim

Ayyy öyle mi diyorsunuz diğer testlerim de silikler var ama pek anlamadım testleri yaptım 5 dakika bekledim ve üçünde de hafif hafif silik çizgi vardı hayırlısı olsun ne diyelim
Ayn öyle aşkım sen adetinin geçmesini bekle bence yine haberleselim olur mu

Merhaba ben testlerimin resimlerini tekrar atmak istiyorum da bir bakar mısınız tekrar acaba

Eklentiler

• IMG_4369.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_4322.webp
    99 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_4369.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…