Merhaba uygulamaya yeni katıldım reglime sanırım 4 gün kala sadece kasık karın ağrısı ve karnımda garip bir çekilme hissi ile erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı dün birtane daha yaptım oda silik çıktı dayanamadım bugün yine yaptım ve oda silik çıktı dakikasına hepsi de silik çıktı şuan reglime 2. Gün var ve hala ara ara karnımda kasılma ve gerilme gibi şeyler oluyor heveslenmek de istemiyorum resimler bunlar aynı durumu yaşayan var mı acaba pembe olan ilk yaptığım ortadaki dün diğeri de bugün
Merhaba uygulamaya yeni katıldım reglime sanırım 4 gün kala sadece kasık karın ağrısı ve karnımda garip bir çekilme hissi ile erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı dün birtane daha yaptım oda silik çıktı dayanamadım bugün yine yaptım ve oda silik çıktı dakikasına hepsi de silik çıktı şuan reglime 2. Gün var ve hala ara ara karnımda kasılma ve gerilme gibi şeyler oluyor heveslenmek de istemiyorum resimler bunlar aynı durumu yaşayan var mı acaba pembe olan ilk yaptığım ortadaki dün diğeri de bugün Eki Görüntüle 3657133
Eki Görüntüle 3657133
Aşkım seni üzmek istemiyorum ama ben sadece bugün ki yaptığın test de gördüm oda negatif denecek kadar silik bence âdetin 3 5 gün geçsin öyle yap daha doğru sonuç alırsın
Aşkım seni üzmek istemiyorum ama ben sadece bugün ki yaptığın test de gördüm oda negatif denecek kadar silik bence âdetin 3 5 gün geçsin öyle yap daha doğru sonuç alırsın
Ayyy öyle mi diyorsunuz diğer testlerim de silikler var ama pek anlamadım testleri yaptım 5 dakika bekledim ve üçünde de hafif hafif silik çizgi vardı hayırlısı olsun ne diyelim
Ayyy öyle mi diyorsunuz diğer testlerim de silikler var ama pek anlamadım testleri yaptım 5 dakika bekledim ve üçünde de hafif hafif silik çizgi vardı hayırlısı olsun ne diyelim
Kamerada net görünmüyor sanırım ama gözle görülür şekilde görünüyor kız kardeşim ile birlikte baktık oda silik çizgiler var diyor umutlanmak da istemiyorum açıkçası ama bilemedim