• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

nazar elmas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2025
24
1
1
23
Kızlar şimdi şöyle anlatayım adet günüm 2 gün öne çekerek oluyordu uygulama var ondan da takip ediyordum şuan adetim 3 gün gecikti ve 30 uncu gün döngüde erken gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı tekrar kaset test aldırdım onda da aynı silik çıktı sizce

Kızlar şimdi şöyle anlatayım adet günüm 2 gün öne çekerek oluyordu uygulama var ondan da takip ediyordum şuan adetim 3 gün gecikti ve 30 uncu gün döngüde erken gebelik testi yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı tekrar kaset test aldırdım onda da aynı silik çıktı sizce
evet gebesiniz

testleri atar mısın

Eklentiler

• IMG_20251021_213747.webp
    IMG_20251021_213747.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20251021_220029.webp
    IMG_20251021_220029.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba, tebrik ederim hamilesiniz, daha erken olduğu için böyle silik cikmistir. Sağ salim kucağınıza alın İnşallah🥰

Bariz pozitif duruyor, sadece testleri yaparken fazla idrar kaçırmış olabilirsiniz ikisinde de bir bozulma olmuş ama iki çizgide oldukça net gözüküyor

Atdiginiz ikili testlerde silik cizgi görünüyor, emin olmak için biraz bekleyin, adetinize ne kadar var?

Back
X