Gebelik

madam2606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2025
8
0
1
23
Kızlar ben pcosum en son 2 ekimde adet oldum ve 2 gün önce yani 20 Kasım da kan testi yaptırdım 0.50 çıktı gebe değilsiniz denildi ama hala adet olmadım sizce hala gebelik adına bir şansım var mıdır ??

Kızlar ben pcosum en son 2 ekimde adet oldum ve 2 gün önce yani 20 Kasım da kan testi yaptırdım 0.50 çıktı gebe değilsiniz denildi ama hala adet olmadım sizce hala gebelik adına bir şansım var mıdır ??
Maalesef sanmıyorum canım nerdeyse 2 ay önce son adetini olmuşsun çıksa çıkardı. İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsın stres yapma moralini bozma. Ne zamandır deniyorsun?

Son 2 aydır dahaa ve hala daha adet olmadım ben yine de şansım varmış gibi hissediyorum Hcg yükseliyor mudur acaba

Son 2 aydır dahaa ve hala daha adet olmadım ben yine de şansım varmış gibi hissediyorum Hcg yükseliyor mudur acaba
Yükseliyor dersem boşuna ümitlendirmiş olurum canım yükseldiğini düşünüyorsan kan ver bir daha ama sanmıyorum. Pcos varmış gecikmen bundan dolayıdır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…