• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

atarlihatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar gebelik yok dimi ben hayali beyazımsı bir çizgi görüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20251228_170903_WhatsApp.webp
    Screenshot_20251228_170903_WhatsApp.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlar lütfen anlayanlar yazsın benim için çok önemli bu

Yani nasıl gösterebilirim şuan ama sanki çok ince bi cizgivar gibi gelıyor baja

ben sizi anlıyorum burada çözünürlük düşük çıkıyor bu sebeple görmüyoruz. İnşallah vardır balım peki adete kaç gün var ya da gecikti

Teşekkür ederim ama bu testten sonra akşam tekrar test yaptım ve sonuç negatif..
Bende ilk yaptığım testte çıplak gözle bile zor görünen bir çizgi ile öğrendim. Attığın resimde görünmüyor ama benimkininde resmini çeksem görünmezdi okadar silikti. 2 gün sonra tekrar test yaptım yine silik ama gözle seçmesi daha kolay bir çizgi çıkınca kan verdim.
Gerçekten çok silik bir çizgi varsa akşam negatif çıkması çok normal. Özellikle erken dönemde yapılan testlerde sabah ilk idrar ile yapmalısın. Ben öle yapmama rağmen çok çok silik bir çizgi çıktı. Gün içinde yapsam negatif görünürdü.

Kan testi mi yaptırdın yoksa idrar mı yaptın yine
Akşam test yapılmaz ki beta hcg yoğun olması lazım akşama kadar su içiyoruz çay içiyoruz sabah ilk idrarla yapman lazımdı. Benim de çok silikti ama pozitifmiş kanda çıktı . Eşim bile silik görünmüyor bile bence yok umutlanmayalım dedi. Gittik test verdik beta hcg adete 3 gün kala 59 çıktı 🙃🥰

Back
X