• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik

gullusah92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
şuan istenmeyen bir gebeliğim var düşük ilacı kullanmak istiyorum ama pek güvenemiyorum içinizde daha önce kullanan oldu mu yada tavsiye edebileceğiniz bir site

şuan istenmeyen bir gebeliğim var düşük ilacı kullanmak istiyorum ama pek güvenemiyorum içinizde daha önce kullanan oldu mu yada tavsiye edebileceğiniz bir site

Kaç haftalık gebesiniz? Kürtaj olabilirsiniz öyle kayıtlarda tutulan bir şey değil. Devlet hastanesi isteğe bağlı yapmıyor özel polikliniklerde olmanız lazım. İnternetten ilaç falan satın almayın sakın canınızdan olursunuz.

özel kliniklerde yapılan kürtajlar e nabıza işlenmiyor düşük içinizi rahatlataca muhtemelen kürtaj gözünüze çok büyük geliyor ama ikiside aynı aslında ve düşük yaparken eğer parça kalırsa tamamı düşmezse çok ağrılı kanamalı bir düşünüğünüz olursa çevreniz buna sahit olabilir saklarken yine hastanelik olup öğrenmelerini sağlayabilirsiniz. mutlaka bir doktora görünün

Back
X