• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Belirsizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
76
Puanlar
18
Kızlar merhaba son adet tarihime göre 6 + 2 haftalık hamileyim geçen hafta keseyi gördük çok şükür 7 Nisan‘da gel dedi 7 Nisan‘da gittiğim zaman 7+3 oluyorum kalp atışı ile bebeği görebilir miyim ilk hamileliğim çok korkuyorum bir de hiçbir belirtim yok şu an sadece göğsüm ağrıyor hamile değilim gibi hissediyorum bazen

bende de göğüs ağrısı hariç hiçbir sey yoktu.

biz kalp atısını 6+6da gördük. bence siz de görürsünüz. idrara sıkışık gidin kontrole

Teşekkür ederim peki sizde de bazen böyle hamile değilmiş gibi hissediyor muydunuz
unutuyordum ya hamile olduğumu 😂 karnım büyüyene kadar asla hamile gibi hissetmiyordum. kontrollere gittiğimde sasırıyordum, bir tek o zaman fark ediyordum hamile olduğumu 😂😂

ama mesela ablamın gebeliğinde 10.haftaya kadar bir sey yokken, 10.haftada basladı mide bulantı, kusma, tansiyon düşmesi vs.

yani her gebelikte farklı oluyor. ama dediğim gibi ben gebeliğim boyunca hiçbir belirti, kusma, va hiçbir sey yasamadım. sadece 12.haftaya kadar göğüs ağrım vardı

unutuyordum ya hamile olduğumu 😂 karnım büyüyene kadar asla hamile gibi hissetmiyordum. kontrollere gittiğimde sasırıyordum, bir tek o zaman fark ediyordum hamile olduğumu 😂😂

ama mesela ablamın gebeliğinde 10.haftaya kadar bir sey yokken, 10.haftada basladı mide bulantı, kusma, tansiyon düşmesi vs.

yani her gebelikte farklı oluyor. ama dediğim gibi ben gebeliğim boyunca hiçbir belirti, kusma, va hiçbir sey yasamadım. sadece 12.haftaya kadar göğüs ağrım vardı
Teşekkür ederim işte ben de öyleyim bakalım hayırlısıyla bir de kalp atışını duyayım o zaman herhalde anlayacağım hamile olduğumu

Kızlar merhaba son adet tarihime göre 6 + 2 haftalık hamileyim geçen hafta keseyi gördük çok şükür 7 Nisan‘da gel dedi 7 Nisan‘da gittiğim zaman 7+3 oluyorum kalp atışı ile bebeği görebilir miyim ilk hamileliğim çok korkuyorum bir de hiçbir belirtim yok şu an sadece göğsüm ağrıyor hamile değilim gibi hissediyorum bazen
Yüksek ihtimal görürsünüz. Korkmayın belirtiler genelde 8.hafta gibi artıyor hatta bazen hiç belirti olmuyor

Merhaba ben de de göğüs hassasiyeti dısı bir belirti yok. Sıkıntı yapmayın. Ben de takmıştım ama artık saldım

Keseniz kaç mm di acaba benim 5+1 de 4.3 mm di çok korkuyorum kese buyumicek diye. Benimde hiçbir belirtim yok.

Keseniz kaç mm di acaba benim 5+1 de 4.3 mm di çok korkuyorum kese buyumicek diye. Benimde hiçbir belirtim yok.
O zaman gittiğimde 12 mm di ama dün kalp atışını falanda duyduk kaç mm olduğunu söylemedi ilgilenmedi açıkçası asistan vardı doktorum yoktu korkmayın birden bire büyür inşallah 🙏 benimde kalmadı göğüs ağrısı dışında belirtim geçtiler birde mide bulantısı çok yaşıyorum

Back
X