gebelik

doktor bey benim kan değerlerim hgb 10.6 çıktı hct 32 çıktı doktorum kan iğnesi verdi kanın düşükmüş çok mu düşük değerlerim şimdiden teşekkür ederim

doktor bey benim kan değerlerim hgb 10.6 çıktı hct 32 çıktı doktorum kan iğnesi verdi kanın düşükmüş çok mu düşük değerlerim şimdiden teşekkür ederim

Anemi gebelikte fizyolojik olarak ortaya çıkabilmektedir. Damarlardaki sıvı miktarı %50 artarken kırmızı hücreler daha geç artmakta va bu üretim için de demire ihtiyaç duyulmaktadır. Hedef gebeyi en iyi kan düzeyi ile doğuma hazırlamaktır. Endişelenmeyin...

merhabalar , ıkı ay once dogum yaptım..kendımı ınanılmaz yorgun hıssedıyorum ve sureklı hastalanıyorum...kullanabileceğim bir vitamin var mı ?

merhabalar , ıkı ay once dogum yaptım..kendımı ınanılmaz yorgun hıssedıyorum ve sureklı hastalanıyorum...kullanabileceğim bir vitamin var mı ?

Kan sayımınızı yaptırmalısınız. Bebeğiniz inşallah sizi uyutuyordur, anemi ve uykusuzluk birleştiyse sıkıntı yaşamanız doğal. Kan sayımı sonucuna göre tekrar mesajlaşalım...

merhabalar doktor bey 1aylık hamileyim.hangi hastaneye gitmemi önerirsiniz,çevremde yardım edecek kimseyok.ankarada ikamet ediyorumm.teşekkürler.

merhabalar doktor bey 1aylık hamileyim.hangi hastaneye gitmemi önerirsiniz,çevremde yardım edecek kimseyok.ankarada ikamet ediyorumm.teşekkürler.

Durumunuz uygunsa Üniversite hastanelerinden herhangi birinde (size yakin olan hastane en iyi hastanedir) takibinizi öneririm. Üniversite de tamgün çalişan öğretim üyeleri size en iyi hizmeti vereceklerdir. Ankara Üniversitesinde Dr Murat Sönmezer i öneririm...

Kan sayımınızı yaptırmalısınız. Bebeğiniz inşallah sizi uyutuyordur, anemi ve uykusuzluk birleştiyse sıkıntı yaşamanız doğal. Kan sayımı sonucuna göre tekrar mesajlaşalım...

Bebeğim değil bebeklerım var..kan sayımım düşük gyo ferro sanol kullanıyorum..kesınlıkle uyayamıyorum..imuneks içebilirmiyim ? yada sizin önerebileceğiniz bir vitamin var mı ?Birde burn gibi enerji içecekleri içebilirmiyim ? süte geçer mi ?bilmiyorumkismile

bende arıyordum doç dr dimi bu isimdeki ben ank dayımda:))

Aliana Allah kolaylık versin. Bebeklerini bırakabileceğin bir bakıcın veya anneciğin varsa birkaç gün bırak. Kendine vakit ayır ve uyu. Bu iş ilaçla veya dopingle değil, istirahatle geçer. Mesela doğum sonrası depresyon yaşayan hastalarıma eşleri ile birlikte kısa süreli de olsa (imkanları varsa tabii) seyahat öneriyorum. Anne nin kendini toparlamasına çok yardımcı oluyor. Unutmayın siz kendinizi iyi hissettiğiniz sürece bebekleriniz de iyi olacaktır senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…