gebelik

neslihan005

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
22
0
16
Amasya
arkadaşlar merhaba bende 6 haftalık gebeyim sol tarafımda kist var dedi doktor iyi huylu dedi ama diğerine göre azcık büyümüş ayrıca kalp çarpıntım çok fazla yatarken oluyor nikotin içeren birşeylerde asla almıyorum sizce nedendir?kisten korkmalımıyım yardımcı olurmusunuzz...

geçmiş olsun canm .. konunu yeni buldum ... kalp çarpıntın nikotin kafein kullanmasan dahi stresten olabilir.. çünkü bendede oluyor kafein çay fazla tüketmemem lazm ama . dikkat ediyorum o tür şeyler içmesem bile stresli bigünüm olduğunda çarpıntım oluyor.. ben hamile değilim bu arada ama ....

ben strese bağlıyorum seninkini .. doktorda bişe yok demiş .yani iyi huylu demiş .. bence çok sorun etme kendine duanı et uyumaya çalış.. çok takarsan yarında git doktora şikayetini söyle yada ara. içini rahatlat canım

benim de çarpıntım vardı gittim, kendi doktorum kardiyoloğa yönlendirdi. ekg çekildi, holter cihazıydı sanırım o takıldı, kalbe ultrasonla bakıldı, doğuştan kalp kapakçığında çökük varmış, 3 kadından birinde varmış sanırım bu doktorumun demesine göre. kardiyolog bebek için sorun oluşturmadığını söyledi, çözüm olarak da ilaç doğumdan sonra devam ederse verebilirim dedi şu anda tek yapabileceğin dinlenmek dedi.

Konu yalnıs anlasıldı pardon

Son düzenleme:
Mesaj tekrarı..........................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…