merhaba arkadaşlar.. ben 6 haftalık gebeyim.beta hcg de ve usg de hamilelik belli. kadın doğum uzmanına gittiğimde her 2 usg çekiminde bebek kesesi var ama içinde bebeği göremiyorum dedi.4 gün sonra gel dedi.tekrar gittim.yine görünmedi bebek .ama kese 6 haftalıkmış. 1 hafta sonra gel yine göremezsek doppler e bakıcaz dedi. sizce boş gebelikmidir ? çok korkuyorum bu benim bide ilk gebeliğim olucak :
canım sıkma canını benım de 7 haftalıktı bebeği vajinal ultrasonla gördu kalp atısını duydu ustten kese bıle gözukmuyordu. sen baska doktora gıt,gıtmende fayda var
canım ben 6+4gunlk gebeyım.ben 6+1de üstten ultrasonla kesenın ıcındekı bebegın kalp atışlarını bıle gordum. sen doktorunu deıstr anlamadım valla işalla boş gebelık fln deıldır canım ya Allah buyuk herseyın hayırlısı canını sıkma bakalım..:44:
kızlar 6 haftalık hamıleyım bulantılarım basladı sabah ogurmelerim olyo yemek yedıkten sonra sizce normalmı bu kadar bulantı ıstahsızlık da varrr bebegım besınsız kalır dıe çok korkuyorum ayrıca gnde 3 tane folık asıt ıçyorm