E ebas Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 11 0 6 35 İstanbul 24 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ebas #1 ya hamilelikte ilk zamanlar kasık ağrısı olması normal mi dayanamıyorum artık ya sol kasıgım cok fena daha bir bucuk aylık hamileyim
ya hamilelikte ilk zamanlar kasık ağrısı olması normal mi dayanamıyorum artık ya sol kasıgım cok fena daha bir bucuk aylık hamileyim
C celibonnn Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2009 273 25 118 İstanbul 24 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ebas #2 benimde oluyor ancak ben 29 haftalık hamileyim sanırım artık normal
M Mrtays Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2013 831 224 83 35 Konya 24 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ebas #3 öncelikle hayırlı olsun canım ... kasık ağrısı benim de çok olurdu çok şükür bi sıkıntı yok ama doktoruna git ve söyle ihmal etme ama inşallah normaldir bir de kabızlık varsa yada gaz onun yüzünden de ağrıyor olabilir
öncelikle hayırlı olsun canım ... kasık ağrısı benim de çok olurdu çok şükür bi sıkıntı yok ama doktoruna git ve söyle ihmal etme ama inşallah normaldir bir de kabızlık varsa yada gaz onun yüzünden de ağrıyor olabilir