gebelık

murus

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
17
0
6
35
Kocaeli
arkadaslar bısey sormak ıstıyorum..ben reglıme yaklasık 2 hafta varken kan testı yaptırdım sonuc 1,20 cıktı negatıf onu bılıyorum ama kafa takılan sey daha oncelerı reglıme 5 gun kala yaptırdıgımda sonuc hep 0,05 cıkıyodu bu sekılde defalarca kantestı yaptırmıstım hep 0,05 cıkıyodu ..bu seferkı teste 1,20 cıktı bu kantestını yaptırdıgımda reglıme daha 2 hafta vardı..sımdı ıse hala 1 hafta var merak ettıgım konu yukselır mı cvblarsanız cok sevınırım

Merhaba, ben geçen ay reglime 4 gün kala bhcg yaptirdim. Sonuç 3,67 gibi bi rakam çıkmıştı. Kendimi o kadar inandirdim ki kesin var. Daha erkem.die böyle bi rakam çıktı. Yoksa dediğin gibi şimdiye kadar hep 0.100 gibi rakamlar çıkıyo dedim. Ve adet oldum... insallah vardır sende

anladım cnm umıtlenmek ıstemıyorum yoktur ama normadelden cok fazla tuvalete cıkıyorum ..bılmıyorum ama olucagınıda sanmıyorum cnm yaa

arkadaslar bısey sormak ıstıyorum..ben reglıme yaklasık 2 hafta varken kan testı yaptırdım sonuc 1,20 cıktı negatıf onu bılıyorum ama kafa takılan sey daha oncelerı reglıme 5 gun kala yaptırdıgımda sonuc hep 0,05 cıkıyodu bu sekılde defalarca kantestı yaptırmıstım hep 0,05 cıkıyodu ..bu seferkı teste 1,20 cıktı bu kantestını yaptırdıgımda reglıme daha 2 hafta vardı..sımdı ıse hala 1 hafta var merak ettıgım konu yukselır mı cvblarsanız cok sevınırım

Canım geç döllenme olmuş olabilir mi yada östrojen seviyen bu ay diğerlerine göre biraz yükselmiştir en kötüsüde muallakta kalmak seni o kadar iyi anlıyorum ki ben adete bir hafta kala kan verdim 0.1 çıkmasına rağmen erken verdim ondan öyle diyorum ooof off görende yıllardır deniyoruz sanıcak daha ilk denemem eğer olmazsa hiç düşünmicem çünkü düşündükçe sarmala giriyor insan zaman geçmiyor sonra :19:

canım valla hıcbırfıkrım yok gec dollenmemı yoksa varmı yok mu gogus hassasıyetı dısında butun belırtıler var sık ıdrar yapma oturup kalkerken bas donmesı arası sıra mıde bulantısı gordugum yemeklerden bazılarından tıskınme en ufak kokuyu hemen almak..sık ıdrara cıkmak..cabuk yorulmak karın sıslıgı kasıkta ve belde agrı ..gıbı ama umıtlı deılım..bu bel agrısı bnm sadece reglımın 3.gununde cok olurdu bılmıyorum cnm umıtlenıp sonra hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum o yuzden yok gozuyle bakıyorum

mesela gebelıkte en cok rastlanan ıdrar yolu efeksıyonuymus ..oda var kan tahlılı yaptırdıgımda doktor syledı ..ama umıtlenmek aslın bazen cok kotu bsey sonunda olmadıgını gordugundekı hayl kırıklıgı mahvedıyo ınsanı ...

Slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var bir sorum olacak adetime 3 gün kala kahverengı kremsi yapışkan akıntı geldı adet günümde pembe aynı sekilde akıntı geliyor 4gün oldu hala aynı ama adet sancısı gibi sancılarımda var başından beri. kabızlık oluyor uyku hali Acaba gebelik mı yanılıyormuyum

Back
X