Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşağı yukarı aynı tarihlerde doğum yapıcaz Buca Kadın doğumda muayene oldunuz mu hiç ? Nasıl ?bende buca kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum herkes çok övüyo
cok gecmiş olsun gönlünü ferah tut bişey olmamısdır ama tabi kontrole gidip ögrenmek en iyisihiç olmadım ama 1 hafta içinde mutlaka gitmem lazım 15 haftalık hamileyim arac kaza yaptı sadece dizimi çarptım ama bebeğime bişey olmusmudur diye korkuyorum
ben genelde oraya gidiyorum idare eder normal devlet hastaneleri gibi zaten testleri baska hastanede yaptırdılar dogumda muhtemelen orda olucakcarsamba günü doktora esim randevu almıs ama buca kadın doğuma degil karataşa lütfen gidince yazarmısın nasıl hastane
ben oraya hiç gitmedim bizim evimizde yakın oraya :)bizde bucada olan tınaztepe hastanesine gitmeyi düşünüyoruz oranında iyi olduğunu söylüyorlar...hem bize yakın oluşuda önmli.
biz yarın için randevu aldık doktor can postacı randevu ücreti 57 lira çalışanmış bu ücretler hastaneye göre değişiyormu acababen oraya hiç gitmedim bizim evimizde yakın oraya :)