gebelik

aranızda izmir buca doğum hastanesine giden var mı

• ..

OY: 0 0,0%
  • ...

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
bizim komşumuz orda doğum yaptı memnun olduğunu söylüyor 2 inci doğumuydu ilk doğumu tepecikte yapmış orada daha ilgili olduklarını söyledi bebeğin tüm kontrolerini yapıp öyle çıkaryıorlarmış tepecikte

bende buca kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum herkes çok övüyo

hiç olmadım ama 1 hafta içinde mutlaka gitmem lazım 15 haftalık hamileyim arac kaza yaptı sadece dizimi çarptım ama bebeğime bişey olmusmudur diye korkuyorum

carsamba günü doktora esim randevu almıs ama buca kadın doğuma degil karataşa lütfen gidince yazarmısın nasıl hastane

bizde bucada olan tınaztepe hastanesine gitmeyi düşünüyoruz oranında iyi olduğunu söylüyorlar...hem bize yakın oluşuda önmli.

carsamba günü doktora esim randevu almıs ama buca kadın doğuma degil karataşa lütfen gidince yazarmısın nasıl hastane
ben genelde oraya gidiyorum idare eder normal devlet hastaneleri gibi zaten testleri baska hastanede yaptırdılar dogumda muhtemelen orda olucak

ben daha önce hayat hastanesine gitmiştim muayene ücreti 20liraydı galiba şifa hastanesinde de 20liraymıs hastaneden hastaneye degişiyor demekki fiyatlar

kızlar bende karataş hastanesine gittim muayne ucreti 40 tl dogum normal/sezeryan 1,200 tl doktorum aysel hanım süper bi doktor resmen arkadasıma oturmaya gitmiş gibi

Back
X